Bulvár

Dátum: 2016-11-16 | írta: Tocso

0

Három új iPhone érkezhet jövőre

iCentre

Még épp csak, hogy be tudta érni magát az Apple az iPhone 7 szállításával, már érkeznek is a jövő évi modellekről szóló pletykák.

Ismét az Apple pletykakirály, Ming-Chi Kuo beszélt arról, hogy jövőre mit is várhatunk iPhone téren, de sok meglepetéssel nem szolgált.

Arról már volt szó, hogy az iPhone SE széria nem kap újabb verziót, hardveresen még tökéletesen illeszkedik a cupertinói cég termékvonalához, szoftveresen pedig az Apple-höz méltó hosszú támogatást élvezi.

Az ősszel esedékes új iPhone-ok terén azonban változás jöhet.

Azt már tudjuk, hogy az Apple biztos nem aprózza el az iPhone szériák 10. évfordulóját, így az új készülékek igazi mesterművek lehetnek.

Vezeték nélküli töltéssel érkezhet az iPhone 8

Lement az iPhone 7-őrület, jöhetnek az iPhone 8 pletykák! Ezek legújabbika, hogy végre vezeték nélküli töltéssel érkezhet a készülék. (erről mintha már írtunk volna többször is az előző iPhone-ok kapcsán, na mindegy)

Kuo szerint a sima új modell egy lencsés kamerával, új dizájnnal, míg a Plus modell dupla lencsés kamerával és külsővel jelenik meg, illetve lesz még egy harmadik, sokak által várt OLED kijelzős modell, mely az új típusú kijelző mellé megkapja a dupla lencsés kamerát és az új, keret nélküli dizájnt is.

Mivel az Apple beszállítói egyelőre nem tudnak felkészülni a nagy darabszámú OLED kijelzők szállítására, így köztes megoldásként egy új modellt vezet be a cég, mely mindenből a legújabbat és legjobbat kapja. Ezért azonban minden bizonnyal mélyen a zsebünkbe is kell nyúlni, mivel az Apple árképzése egyre grandiózusabban alakul, és nem túl valószínű, hogy ebből visszavesz majd a cég.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑