Hírek

Dátum: 2016-11-21 | írta: Zehy

3

Keret nélküli iPhone 8 koncepció (KÉPEK)

iCentre

Az Apple sokak szerint nagy durranást tervez jövőre, így a régebben vad ötletnek tűnő álmodozások mára valóságosnak tűnnek.

A most látható iPhone 8 koncepció is az egyik régebbi ötletet jeleníti meg újra, hiszen a káva nélküli telefon már régóta mozgatja a tervezők fantáziáját.

A Samsung megoldása kifejezetten kellemesre sikerült, és ugyan a pontos eladási adatoknak nem néztem most utána, de emlékeim szerint az Edge készüléket kifejezetten szeretik is a felhasználók.

Az Apple-t ugyan sosem befolyásolták ezek a trendek, de a pletykált OLED kijelző a mostani fotókon ívet is kapott és a lehetőség adva van, hogy a 10. évfordulóra valami hasonlóval készüljön nekünk a cég.

img_2532

Ami sokkal érdekesebb, hogy a mostani fizikai gombot elhagyhatja az Apple, de ezzel kapcsolatban még a bennfentesek sem tudnak dűlőre jutni, hiszen legalább annyi kontra, mint pro érv sorakoztatható fel mindkét oldalon.

Ezen kívül a múltkor felröppent pletykát, a Jet White színt is beleszőtték a mostani elképzelésbe.

img_2535

Nektek tetszene egy ilyen iPhone 8?

Forrás: CultofMac

Címkék: • Gondolom jól nézne ki, de…
  – Miként fogom meg, hogy ne történjen valami a kijelzőn? Ráadásul a sima i6-i7-et sem egyszerű felvenni az asztalról, nemhogy egy még vékonyabb telefont.
  – Ha tokba teszem hogy ne törjem rommá – mert teszem azt éppen építészmérnök vagyok és sokat járok helyszínekre – mi értelme?

  • ahun

   …a felvétele az asztalról, mágnessel történik…

   PS: …gyakorlati szempontból, meg ahogy mondod, használhatatlan, hacsak nem hanggal, pislantással vagy agyhullámokkal tudod majd irányítani…

Vissza a tetejére ↑