Hírek

Dátum: 2016-12-27 | írta: Zehy

1

250 dollárnyi Pokemon cuccot rendelt otthonra a 6 éves kislány

iCentre

És hogy ez mit keres az oldalunkon? A főszereplő egy iPhone telefon, valamint annak ujjlenyomat-olvasója is komoly szerepet kap a történetben.

A dolog pikantériája, hogy természetesen nem saját telefonjával, hanem édesanyjáéval tette ezt, aki hiába védte le telefonját Touch ID-vel.

Az élelmes kislány megvárta míg elalszik az anyja, és “kölcsönvette az ujját”, hogy kinyissa a telefont és az azon lévő Amazon appot, majd 250 dollárnyi Pokemon-játékot összevásárolva elintézte magának a karácsonyi shoppingot.

A szülők a 13 darab visszaigazolást meglátva arra gondoltak, hogy feltörték a fiókjukat, de hamarosan a gyerekre terelődött a gyanú, hátha esetleg ő vásárolt össze tévedésből ennyi dolgot. Ashlynd viszont ártatlan arccal közölte, hogy mindenki nyugodjon le, valóban ő rendelt, de ne aggódjanak, minden cucc épségben meg fog érkezni a házba. 😀

Mivel így kiderült, hogy mi az, amire gyermeküknek igazán “szüksége van” és az Amazon csak 4 tétel megvásárlását tudta törölni a rendszerből, így Ashlynd a többi ajándékot tényleg megkapta karácsonyra.

Forrás: Gizmodo

Címkék:



  • ahun

    …ez egy zabálni való gyerek…

    PS: …mindig mondom: a gyerekek sokkal okosabbak, mint az ütődött szüleik, csak hagyni kell őket kibontakozni…

Vissza a tetejére ↑