Hírek

Dátum: 2017-01-03 | írta: Tocso

0

Még ebben a hónapban nyilvánosságra hozhatják a Note 7 öngyulladásának okát

iCentre

Egy dél -koreai, JoongAng Ilbo nevű lap szerint a Samsung még januárban közzé teszi a Note 7 teljes visszahívásának okát.

A Samsung még augusztusban jelentette be új zászlóshajóját, a Galaxy Note 7-et, melyről rövid időn belül kiderült, hogy hajlamos az öngyulladásra.

Nagyobb a baj a Samsung Note 7 gyártásának leállításával, mint hinnénk

Eleinte elszigetelt esetekről beszélt a Samsung és valószínűsíthető volt, hogy csak pár gyári hibás készülékről van szó.

 

Sajnos azonban ez nem volt igaz, bárki készüléke bármikor felgyulladhatott.

Ezért az első körben egy csereprogramot hirdetett a cég az újonnan vásárolt készülékekre, biztosítva a vásárlókat, hogy ezekkel nem lesz gond.

Azonban pár nap múlva már a cserélt készülékekről is érkeztek öngyulladásról szóló jelentések.

Ezután a Samsung beismerte, hogy nem biztonságosak a készülékek és a teljes Note 7 szériát visszahívták és beszüntették a gyártását.

Ez egy korrekt és példaértékű lépés volt a cég részéről, mely mindentől függetlenül elismerést érdemel.

A pletykák szerint a Samsung mindenképp szerette volna megjelentetni a készülékét még az iPhone 7 előtt, így egyre szűkebb határidőket szabtak a tervezéshez és gyártáshoz.

Ennek okán kerülhetett a végzetes hiba a készülékbe, melyről egyelőre semmi hivatalosat nem tudni, de ha igazak a hírek, akkor hamarosan fény derül rá, hogy mi okozta ezeket az öngyulladásokat.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑