Bulvár

Dátum: 2017-01-10 | írta: Tocso

0

Visszatér gyökereihez az Apple? Jön megint a rozsdamentes acél keretes iPhone?

iCentre

Sokféle vélekedés van az Apple-ről manapság, egyesek szerint jól áll a cég és szép jövő elé néz, mások szerint azonban egy lejtmenet felé hajtanak, aminek hatása hamarosan nyilvánvaló lesz.

Az igazság valahol a kettő közt van, mivel akik az első iPhone-ok óta hűek az Apple-höz biztos érzik, hogy régebben valahogy “minden jobb volt”.

Bár az Apple igyekszik a vásárlói igényeket is figyelembe venni, saját érdekeit is jelentősen szem előtt tartja.

A “régi” Apple fanoknak jó hír lehet Ming-Chi Kuo jóslata, aki szerint az Apple visszatér az iPhone 4/4s-nél alkalmazott rozsdamentes acél házhoz a jelenlegi alumíniumról.

iphone-4-steel-frame

Nem kérdés, hogy az egyik legszebb telefon.

Ezzel bár nehezebb lesz a készülék, de sokkal markánsabb és impozánsabb látványt nyújt és a kézbevétele is nagyobb élmény, mint a jelenlegi alumínium házé.

Ezzel az Apple egy jól bevált anyaghasználathoz térne vissza, mellyel ismét sok vásárlót tudna visszacsábítani a jelenlegi  dizájnnal vegyítve.

Továbbá nem elhanyagolható szempont, hogy ennek a váznak a gyártása olcsóbb és gyorsabb lenne a jelenlegi unibody vázhoz képest.

A keret nélküli OLED kijelzős iPhone-nal, melynek acél váza és dupla lencsés kamerája lenne ismét aratna vásárlók közt az Apple, s újra növekvő tendenciájú negyedévet zárhatna cég.

Meglátjuk.

Forrás: Macrumors

Címkék:



Vissza a tetejére ↑