Hírek iphone 8

Dátum: 2017-04-19 | írta: @dmin

0

Az Apple továbbra is csomagol Lightning-Jack adaptert az iPhone 8-hoz

iCentre

Az Apple a jelentések szerint folytatja a Lightning-3,5 mm-es jack átalakítók csomagolását az új iPhone 8 szériához most ősszel, ugyan úgy, mint ahogy azt a múlt évben az iPhone 7-essel is tette.

Célja, hogy megkönnyítse az átállást a vevők számára egy olyan készülékre, amely nem rendelkezik a hagyományos jack csatlakozóval.

A hírek a Barclays elemzőjétől, Blayne Curtistől származnak, aki úgy számítja, hogy az Apple egy idő után elhagyja majd a kiegészítő adaptert valamikor a jövőben, valószínűsíthetőleg a 2018-as iPhone lineuppal.

Vitatható, hogy a lighning adapter marad-e a dobozban, úgy véljük ebben az évben még igen, de el fog tűnni egy ponton, feltehetőleg a 2018-as modellekkel

A hír úgy tűnik egy ellátó lánc belső informátorától származik.

A jelentés azt állítja, hogy az Apple ellátója, Cirrus Logic fog hasznot húzni a mellékelt adapterekből, hiszen ő biztosítja hozzá a megfelelő alkatrészeket.

Amikor az Apple elhatározta, hogy bemutatja az iPhone 7-est mint az első okostelefont, ami kihagyja a tradicionális 3,5mm-es fejhallgató-csatlakozót, sok találgatás volt azt illetően, hogy milyen adaptereket vagy alternatív opciókat kínál majd a cég a vevők számára.

Végül úgy döntöttek, hogy egy Ligthning-3,5 mm-es Jack átalakítót adnak, hogy a régebbi fejhallgatók is használhatók legyenek a saját fejlesztésű Lightning bemenettel, amit a töltéshez is használunk.

Egy pár Lightning EarPods-ot is biztosított a készülékhez, amely közvetlenül kapcsolódik az okos-telefonhoz.

Nem sokkal az új fülhallgatók megjelenése után bemutatták a 159 dollárért kapható vezeték nélküli változatát is, az AirPods-ot, amely a prémium opció a zenehallgatásra az iPhone 7 felhasználók számára.

Míg az év eleji hírek azt sugallták, hogy az Apple feltehetőleg fontolgatja a Lightning lecserélését egy USB-C bemenetre,

A megbízható ellátóláncok elemzői azt nyilatkozták, hogy a cég megtartja a saját szabadalmaztatású Lightning bemenetet és beépít egy gyorsabb töltést elősegítő támogatást a készülékekbe.

Forrás: 9to5mac

Címkék:Vissza a tetejére ↑