Hírek iphone-apple

Dátum: 2017-04-19 | írta: @dmin

0

Az iPhone 8 chiprendelései több, mint 100 millió telefon legyártását jósolják

iCentre

Az Apple beszállítóinak egyike azt jelezte, hogy a cég fokozza az iPhone alkatrészek rendeléseinek mennyiségét a korábbi évekhez képest.

Több, mint 50 millió almás telefon eladását készítik elő negyedévenként a 2017-es naptári év második felében.

Egy szerdán közzétett, Kínából származó jelentés szerint, melyet az ellátóláncokat figyelő DigiTimes tett közzé, az Apple chip ellátói elkezdtek készleteket felhalmozni az iPhone 8-as és iPhone 7s gyártásához már most, és a harmadik negyedévben az új iPhone-hoz.

A DigiTimes által megnevezett beszállítók között az ADI, a Broadcom, a Cirrus Logic, a Cypress, az NXP, a Qualcomm, az STMicroelectronics, a TSMC és a TI szerepel.

A DigiTimes nem feltétlenül a legmegbízhatóbb forrás az Apple-t érintő előrejelzések tekintetében, ugyanis gyakorta rosszul jelzik előre mind az időzítést, mind a jellemzőit a közelgő termékeknek.

Azonban a publikációik általában pontos információt szolgáltatnak az Apple beszállítóiról, a megrendelt mennyiségek és a jövőben tervezett chipek gyártását illetően.

Az Apple első pénzügyi negyedévében, mely december 31-én ért véget, 78,3 millió okos-telefont adott el, melyből 74,5 millió a 2015-ös ünnepi negyedévben kelt el.

Az iPhone 8-as előre láthatólag széltől-szélig OLED panellel fog rendelkezni, 5,1 inch nagyságú felhasználói térrel- a maradék részeket a virtuális gomboknak szentelik.

A kijelzőt tartó ház vékonyítása lehetővé teszi az Apple-nek, hogy nagyobb akkumulátort gyömöszöljön a készülékbe, mely méretben hasonlít majd a 4,7 inch-es iPhone 7-hez.

Szintén várható egy új, három dimenziós arcszkenner is.

Lehet, hogy egy teljes újratervezés fog megvalósulni az új készülékben, melynek hajlított üveg hátulja vezeték nélküli töltésre is alkalmas lesz.

Néhány jelentés szerint az induló ár a jubileumi készülék esetében több, mint 1000 dollár lesz.

Forrás: appleinsider

Címkék:Vissza a tetejére ↑