Alkalmazás

Dátum: 2017-05-03 | írta: @dmin

0

Dobd el a kártyáidat! Simple iOS alkalmazást minden iPhone-ra

iCentre

Felvilágosító percek következnek, amelyből megtudhatod, hogy miért kell minden Apple telefonra a Simple alkalmazás.

Az OTPMOBIL vásárlós alkalmazását valószínűleg nem kell részletesen bemutatnom, azonban aki nem ismerné, annak álljon itt egy kis ismertető.

Az alkalmazáson keresztül vásárolhatsz fesztivál-, mozi- vagy színházjegyet, közterületi parkolójegyet és autópálya-matricát, könyvet, ételt vagy taxit rendelhetsz.

Természetesen a rendelés és a fizetés is az appon belül történik.

Lassan beindul a fesztiválszezon, amelynek egyik kiemelt helyszíne a Budapest Park.

Erre a helyszínre szintén vásárolhatóak jegyek, de a moziba járóknak sem kell keseregniük, hiszen a legnagyobb magyarországi mozilánc, a Cinema City mozgókép-színházaiba is beszerezhetjük a belépőjegyet az alkalmazáson keresztül.

Az sem elhanyagolható, hogy az alkalmazáson keresztül bonyolított vásárlások esetén kuponokat tudsz szerezni, amelyeket később ugyanitt fel is használhatsz!

Az alkalmazás dizájnja csempés elrendezésű, letisztult, azonban a magam részéről jobban örülnék, ha a csempék egy oldalon lennének kezelhetőek.

A vásárlás előtt regisztráljuk az alkalmazásba a használni kívánt bankkártyánkat, hogy ne kelljen a későbbiekben bíbelődnünk vele.

Parkolás

A parkolás egy fokozottan idegesítő tevékenység, hiszen sok esetben nincs elég aprónk, ha van, akkor meg nem tudjuk, hogy pontosan mennyit dobjunk be, esetleg messze van az automata és ragozhatnám.

Az alkalmazás megmutatja, hogy éppen melyik zónában tartózkodunk, mennyibe fog kerülni a parkolási díj, mennyi ideig parkolhatunk az adott területen és nem feledkezik meg a fránya kényelmi díjról sem.

Ja, és SMS-t sem kell küldened!

Fontos! Természetesen a parkolás indításakor ellenőrizd, hogy a megfelelő zónát választottad-e ki, hiszen a zónahatárok közelében a GPS tévedhet.

Keveset beszélnek azonban egy másik remek szolgáltatásáról, a hűségkártyák tárolásáról.

Ez a kép ismerős valakinek?

Ezt a kedves kis kupacot simán eltüntethetjük a Simple segítségével, hiszen az alkalmazás képes tárolni gyakorlatilag az összes létező hűségkártyánkat.

A Simple szolgáltatásához csatlakozott üzletek és szolgáltatók kártyái pillanatok alatt felvihetők a rendszerbe, a nem csatlakozott partnerkártyák bevitele 2 pillanatig fog tartani. 😀

Forrás: simple

Címkék:Vissza a tetejére ↑