Hírek

Dátum: 2017-05-08 | írta: Zehy

0

iPhone 8 – Mégis időben érkezik?

iCentre

Annak ellenére, hogy a pletykák már minden lehetséges dolgot előrevetítettek és annak a teljesen ellenkezőjét is, most úgy néz ki, az iPhone 8 mégis csak a szokásos menetrend szerint érkezik majd.

A kínai Economic Daily News szerint minden beszállító felülemelkedett a problémákon, így rendben megkezdődtek/megkezdődik az alkatrészek legyártása.

iPhone 8 – Van egy kis baj?

Több beszámoló és pletyka azt állította, hogy az Apple tizedik évfordulójára kiadott az iPhone 8 (vagy iPhone X), az új komponensekkel kapcsolatos gyártási problémák miatt késik, de még mindig nem tudjuk, mennyi ideig. A JPMorgan és a Deutsche Bank egymásnak ellentmondó jelentései nagyon eltérő véleményeket mutatnak a telefon megjelenésével kapcsolatban.

Ráadásul az iPhone “összeszerelők”, a Foxconn Electronics, a Winstron és a Pegatron mind felpörgették a munkaerő felvételt és a munkavállalók képzését, hogy minden gond nélkül összeállítsák a szeptemberben vagy októberben megjelenő iPhone 8 készüléket.

A hírben arra is kitérnek, hogy természetesen sok minden közbejöhet még a megjelenésig, de jelenleg semmi akadálya annak, hogy hamarosan kezünkbe fogjuk az új iPhone-t

Forrás: CultofMac

Címkék:Vissza a tetejére ↑