Bulvár apple watch

Dátum: 2017-05-16 | írta: Tocso

0

Vércukorszint-mérés és okos-szíjak a következő Apple Watch-ban ?

iCentre

Az Apple nem is annyira rég mutatta be az Apple Watch 2-t, ami jó termék, de van még rajta mit csiszolni.

A tavaly őszi bemutatóján az Apple bejelentette a következő generációs okos-óráját, az Apple Watch Series 2-t. Amit tudott belepakolt a cég, többek közt GPS modult vagy vízálló házat, mégsem terjedt el igazán. Ez a frissítés inkább ráncfelvarrás volt, mint sem tényleges generációs ugrás.

A fejlesztésekbe a technológia jelenlegi állása is beleszól, hisz hiába van egy elképzelése az Apple-nek, ha azt fizikailag jelenleg lehetetlen kiviteleznie, akkor más megoldást kell keresnie. Tökéletes példa erre a kijelzőbe épített ujjlenyomat-azonosító esete. Régebben rengeteg hír szólt róla, hogy hatalmas pénzt invesztál a fejlesztésbe az Apple, mostanra azonban kétségessé vált a fejlesztés kivitelezése.

Az Apple Watch-csal is hasonló problémája van a cégnek. A hírek szerint 200-nál is több diplomás orvos segíti az Apple munkáját, még sem tudnak áttörő egészségügyi rendszert építeni az órába. Jelenleg a tűszúrás nélküli vércukor-szintmérés a cél, aminek elvi terve megvan, azonban a megvalósításán még dolgoznia kell a cégnek.

Az órán kívül a szíjak is okosak lennének az következő generációs Watch-ban, ezzel új funkciókkal ruházva fel azt. Ilyen szíjak lennének például azok, melyek olyan egészségügyi méréseket végeznének, amelyek nem fértek bele a Watch-ba. Ezen kívül a Watch üzemidejét meghosszabbító szíj megjelenése sem lenne kizárt, aminek sok felhasználó örülne.

Forrás: Macrumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑