Bulvár

Dátum: 2017-05-18 | írta: Zehy

0

Új mockup fotók az iPhone 8-ról

iCentre

A most közzétett fotók azt mutatják be, hogyan is fog kinézni az iPhone 8 – beleértve a függőleges kétlencsés hátsó kamerát, valamint a fizikai Home gomb vagy a Touch ID érzékelő hiányát.

A pletykák szerint az oldalak kerek, rozsdamentes acélból készülnek majd, amely az eredeti iPhone dizájnját hozná vissza 2007-ből.

A telefon alja viszont jobban emlékeztet az iPhone 7-re, egy Lightning porttal, két hangsugárzóval, és természetesen jack-csatlakozó nélkül.

Az Apple legutolsó jelentése szerint nehézséget okoz a Touch ID érzékelő behelyezése az OLED képernyőbe, és néhány korábbi pletyka is azt jelezte, hogy az Apple a hátulról szerelt Touch ID-t preferálná inkább, ha nem tudja gond nélkül megoldani a “beágyazott” technológiát.

Itt egyelőre szó nincs erről…

Az Apple várhatóan szeptemberben jelenti be az iPhone 8-at, de termelési problémák miatt késhet az októberi vagy novemberi launch.

iPhone 8 – Mégis időben érkezik?

Annak ellenére, hogy a pletykák már minden lehetséges dolgot előrevetítettek és annak a teljesen ellenkezőjét is, most úgy néz ki, az iPhone 8 mégis csak a szokásos menetrend szerint érkezik majd.

Forrás: AppleInsider

Címkék:Vissza a tetejére ↑