Hírek

Dátum: 2017-05-19 | írta: Zehy

1

Forintban lesznek az árak az App Store-ban!

iCentre

Az Apple változtatásra készül, az eddigi euróban megadott árak helyett hamarosan forintban megadott összeget találunk majd az App Store-ban az alkalmazások mellett.

Erről egy hivatalos emailben tájékoztatták a magyar felhasználókat.

Üdvözöljük!

 

Tájékoztatjuk, hogy a magyarországi App Store-ban, iTunes Store-ban, iBooks Store-ban, Apple Musicon és iCloud-tárhelyen jelenleg alkalmazott euró deviza hamarosan forintra változik.

 

A devizamódosítást követően az előrendelések és az előfizetések magyar forintban kerülnek kiszámlázásra, és a meglévő iTunes-ajándékegyenlegek is az új helyi devizában jelennek meg.

 

Kérjük, hogy az első adandó alkalommal váltsa be ajándékegyenlegeit. A devizaátváltás során problémákat tapasztalhat az áruházi kredit megtekintése, felhasználása vagy beváltása terén.

 

További információért vegye fel a kapcsolatot az Apple Támogatással.

 

Üdvözlettel:
Apple

Forrás: Apple  • Csorba Miklós Endre

    Rossz hír. Eddig válogathattunk, hogy milyen árfolyamon váltjuk, gyűjtjük az eurót az eurószámlánkra amire az Apple terheléseit irányítottuk. Most az Apple egy diktált forint árfolyamot fog használni nyilván, amire nem lehetünk hatással és minden bizonnyal több forintba kerül mint a pénzváltóknál vett euró.

Vissza a tetejére ↑