Hírek iphone

Dátum: 2017-05-19 | írta: Tocso

0

Aki iPhone-os, az az is marad

iCentre

A Morgan Stanley nevű pénzügyi tanácsadó cég tett közzé egy informatív iPhone elemzést, ami jó hír az Apple számára.

Az elemzés arra volt kíváncsi, hogy az iPhone használók mennyire lojálisok a céghez. A kutatáshoz ezer okos-telefon tulajdonost kérdeztek meg, majd összesítették az adatokat.

Az kimutatás pozitív eredményt mutat, mivel a tavalyi 86%-os lojalitás idén 92%-ra nőtt. Ezzel épp hogy lemaradt a legjobb eredményéről, mert 2015-ben az iPhone 6s érkezésekor ez az arány 93%-os volt.

A cég egyik elemzője, bizonyos  Katy Huberty eképpen vélekedett a helyzetről:

Meggyőződésünk, hogy az iOS-t használók lojálisak a jövőbeli iPhone-okhoz is, mert tudják, hogy ennél a készüléknél a fejlesztések sosem állnak meg. Fontos megjegyezni, hogy az Apple vetélytársai is folyamatosan erősödnek például a Samsung a Galaxy S8-al. Ennek ellenére az Apple-re jellemző a legmagasabb hűség ráta, ami 92%, míg a Samsung-nál ez 77%, LG-nél 59% vagy Motorola-nál 56%.

A hírek szerint az idei csúcsmodell kicsit késni fog, de az elemzők optimisták. Az ellátási láncok információi alapján idén bemutatkozhat az új modell, ami erős pénzügyi negyedévet hozhat az Apple-nek. Ezért a pénzügyi tanácsadó cég most kifejezetten ajánlja az Apple-be való befektetést, mivel szinte száz százalék, hogy meredeken megindulnak felfelé a részvények idén.

Forrás: Macrumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑