Hírek iphone

Dátum: 2017-05-27 | írta: Tocso

0

iPhone 6s vs Samsung Galaxy S8, szerintetek melyik nyer ? (VIDEÓ)

iCentre

Az ilyen iPhone vs Samsung sebesség-tesztes dolgokat nem nagyon szeretem, hisz millió egy tényező miatt nyerhet az egyik, veszíthet a másik, de kétség kívül látványos az összecsapás.

Egy youtuber alkalmazás indító tesztet végzett el egy iPhone 6s és Galaxy S8 készüléken. A dolog nagyon egyszerű, az a telefon nyer, amelyik gyorsabban tudja betölteni az alkalmazásokat.

 

A tesztből kiderül, hogy az S8 gigahardvere azért sokat számít, mivel mondhatni döntetlen lesz a verseny első fele. Bár kicsivel hamarabb végez az iPhone, ezt be lehet tudni az emberi tényezőből adódó hibának. A verseny érdekessége a második részben történik. Itt már ugyanis az appoknak a memóriából kell megnyílnia, tehát nem kellene várni, hogy újra betöltsenek. Itt a cupertinóiak modellje kiválóan vizsgázik, míg az S8 elvérzik. Bár a Samsungban 4gb memória található, mígy az iPhone-ban csak 2GB, az utóbbinak a szoftveres optimalizálása sokkal jobb.

Itt látszik az Apple előnye a Samsunggal szemben, hogy nem csak a hardver, hanem a szoftver is “házon belül” készül. Ami lehetőséget add az ilyen mértékű optimalizációhoz.
És IGEN, aki még nem látta volna a videó címét a két készülék megjelenése közt 1,5 év telt el, ami a mobilpiacon rengeteg időnek számít, hisz folyamatosak a hardveres fejlesztések. Egy iPhone 7-tel még szembetűnőbb lenne ez az előny.

És itt érkeztünk el a konklúzióhoz. A Samsung az elmúlt években nem brandet épített, hanem kísérletezett. Ennek eredménye a Galaxy S8, ami kétség kívül egy kiváló telefon. Ha az Apple-nek nem lenne az iOS és ökoszisztémája, bizony ténylegesen jobb telefon lenne a dél-koreai kreálmány. Bízok a szeptemberben érkező okos-telefonban, de véleményem szerint, mint készülék csak behozni tudja a hardveres “lemaradását”, túlszárnyalni az idei Samsung csúcsmodellt biztos nem.

Forrás: youtube

Címkék:Vissza a tetejére ↑