Bulvár

Dátum: 2017-06-17 | írta: Zehy

0

Újabb beszállítónak járt el a szája a szeptemberben érkező iPhone 8-cal kapcsolatban

iCentre

A világ egyik legnagyobb optikai kommunikációs termék szállítója, a Finisar egy befektetési felhívásra szólította a részvényeseket, mely szerint az egyik vállalattól – anélkül, hogy az Apple nevét említenék – egy speciális lézeregység milliós mennyiségű megrendelésére számítanak.

A héten nem ez az első szivárgás, korábban egy másik beszállító is “elszólta” magát:

Megerősítették, hogy az egyik új iPhone vízálló lesz és vezeték nélküli töltéssel érkezik

Az új iPhone modellek egyike az idei évben a fenti “különlegességekkel” debütál majd – legalábbis az Apple egyik partnere a Wistron ezt erősítette meg.

A Finisar ugyan nem szerepel az Apple hivatalos beszállítói listáján, de a Loup Ventures szerint az Apple az a névtelen vásárló. A Finisar megjegyzése alapján Ventures arra számít, hogy a következő iPhone-t szeptemberben kell bejelenteni és októberben szállítani – jelentette az Axios.

A Finisar speciális érzékelője alapvetően egy félvezető-alapú lézerdióda, amely egy nagyon hatékony optikai sugarat emeli felfelé függőlegesen. Ez az eljárás az OLED-alapú iPhone 8 modellek 3D-s érzékelőinek az alapja, melyet az izraeli PrimeSense cégtől vett meg az Apple 2013 novemberében 345 millió dollárért.

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:Vissza a tetejére ↑