Bulvár

Dátum: 2017-06-29 | írta: Zehy

3

Videón az iPhone 8

iCentre

Hangulatos videóval ébresztettek a Tiger Mobilestől – egy iPhone 8 dummyt mutatnak be rengeteg szögből, kellemes zenével kísérve.

Vannak, akik nagyon úgy gondolják, hogy kezükben a titok nyitja és konkrétan a videón látható eszköz lesz az Apple őszi terméke.

A Tiger Mobiles minden bizonnyal ide tartozik, hiszen minden kétséget kizáróan állítják, hogy ez bizony egy iPhone 8 dummy, mely tökéletesen megegyezik a végleges készülékkel.

A videó vitathatatlanul az iPhone 8 designjának egyik legjobb megjelenését kínálja. A szinte előlap nélküli formatervet nagy részletességgel láthatjuk, valamint az üveg hátsót és a függőleges kettős kamerát is apró részletességgel mutatják be.

Amellett, hogy gyakorlati szempontból vizsgálják meg a készüléket, a videóban egy vonalzóval tolómérővel is lemérik az eszközt, hogy lássuk, milyen nagy lesz.

A mérések itt azt mutatják, hogy a készülék 143,5 x 71 x 7,46 mm-es méretű, ami kicsit kisebb, mint a korábbi jelentések. A legvastagabb pontján (vagyis a kamera ütközésnél) az iPhone 8 mérete 9,1 mm.

Hangerő fel, aztán indulhat a videó!

 


Forrás: 9to5Mac

Címkék:  • Nagy Tibor

    Vonalzóval mérik? Hol?

    • Nekem az vonalzó, mert nem tudom mi a neve… de látom sikerült a lényeget kiragadni.

    • De javítottam, és mindenki boldog.

Vissza a tetejére ↑