Bulvár

Dátum: 2017-07-10 | írta: Zehy

0

Négy színben érkezhet az iPhone 8, köztük a képen láthatóhoz hasonlóval

iCentre

Az Apple új telefonja az iPhone 8 hatalmas érdeklődéssel bír, nem csoda, hogy minden hétre jut valami pletyka vagy szivárogtatás vele kapcsolatban.

Az új infókat ismét Benjamin Geskin szállítja, aki szerint négy színben, azon belül pedig egy tükörszerű megoldással is érkezik az új iPhone.

Az új színről nem ismert sok részlet, de Geskin egy példát is mutat arra, hogy az eszköz hogyan nézhet ki. Fontos megjegyezni, hogy a Geskin által használt kép valójában egy iPhone és egy tükörszerű tok találkozása, de a végeredmény valami hasonló lesz, mint fent látható.

Hasonlít arra egyébként a dolog, mintha az iPhone 8 a régi iPod modellek tükörszerű üvegszerkezetét ábrázolná, csak a tükör-megjelenés széleit rozsdamentes acél borítja.

Geskin értesülése egy meg nem nevezett forrástól származik, de Ming-Chi Kuo elméleteivel is egyezik a dolog. Szerinte kevés színben érkezik az iphone 8, hogy életben tartsák a prémium érzést, de ez nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy a fenti tükörszerű szín legyen az egyik.

A négy szín már csak azért is érdekes, mert a mostani kínálatból így kettő kimarad majd, hiszen az ezüst, az arany, a rozéarany, a fekete és a kozmoszfekete mellé ez a tükörszerű opció már nem férne be – ha igazak a pletykák.

Te mit gondolsz, tetszene egy ilyen iPhone 8?

Forrás: 9to5Mac

Címkék:Vissza a tetejére ↑