Bulvár apple

Dátum: 2017-07-15 | írta: Tocso

0

Az Apple mögül kihátrál az egyik fő beszállító

iCentre

Nem az Apple aranykönyvének lapjait írjuk most, mivel a szoftveres problémák mellett, az egyik beszállítóval is meggyűlt a bajuk.

Újabb bajjal kell megküzdenie az almásoknak, ugyanis a három beszállítója közül az egyik kihátrál a megállapodásból. Flexibilis nyomtatott áramköröket (rugalmas panel) gyártott mind a három cég az iPhone-hoz, azonban az egyik tajvani gyártónak elege lett az Apple-ből. Állítása szerint ugyanis nehéz gyártani ezeket a paneleket, kicsi az árrés és lehetetlen megfelelni az Apple minőségi elvárásainak. 

Ezért most a maradék két gyártóra hárul az elvárt mennyiség legyártása. Az Interflex és a Youngpoong Electronics szétosztották egymás között a mennyiséget, melybe az Apple is igyekszik besegíteni. A cég gyártó gépeket vett, melyeket bérbe ad a beszállítóinak, ezzel próbálva megoldani a kiesés követő kapacitáshiányt. Ha ez nem sikerül, a hiány miatt lehet kénytelen lesz kicsit elnapolni az új iPhone premierjét, de annak nagyon nem örülnének a vezetésben.

Cupertinóban nagyon résen kell most lenni, hogy ne szaladjanak bele egy Note 7-hez hasonló botrányba. Reméljük a problémák ellenére mindent sikerült jól megoldaniuk és szeptemberben hibátlan telefonokat szállítanak majd ki a vásárlóknak.

Forrás: appleinsider

Címkék:Vissza a tetejére ↑