Hírek

Dátum: 2017-07-17 | írta: Zehy

0

iSamurai – fesztivál kijelző csere akció iPhone 6 / 6s / 7

iCentre

iSamurai – fesztivál kijelző csere akció iPhone 6 22.990 Ft, 6s 28.990 Ft, 7 37.990 Ft – 6 hónap garanciával. Az akció időtartama Június 17. – Július 30.

A következő akciónkban (július 30-ig) az alábbi készülékek kijelzőit cseréljük kedvezményes áron: iPhone 6, 6s, 7.

Természetesen mint mindig, most is jár a 6 hónap garancia és a csere is csak 1 órát vesz igénybe. Két hét múlva pedig újabb készülékek kijelzőit fogjuk a fesztiválos akciónk keretében cserélni, ne maradj le róla!

Sokak szerint a nyár az év legjobb része. Igaz, meleg van, sőt, túlzottan meleg van sokszor, de ilyenkor nincs olyan nap, hogy ne lenne egy jó program, amire szívesen elmenne az ember. A szabadságok nagy részét is ekkora időzítik a munkavállalók és persze a diákoknak is ekkor van a jól megérdemelt nyári szünet. Megszaporodnak ilyenkor az esti sörözések, kerti partik, medencés bulik, kempingezések, és persze a zenei fesztiválok is az évnek ebben a szakaszában tetőznek, sőt, sok esetben alig van egy-két nap két esemény közt. Bármi ilyen esemény és némi alkohol, na meg persze a balszerencse melegágya tud lenni egy készülék-sérülésnek, de nem kell megijedni, mi felkészülten várunk benneteket, bármi is történt a telefonotokkal…..

Tovább az iSamurai oldalára a teljes cikkhez. >>>

Címkék:Vissza a tetejére ↑