Hírek airpods

Dátum: 2017-08-03 | írta: Tocso

0

Ezért hiánycikk az Apple Airpods

iCentre

Tim Cook sok gazdasági információt osztott meg a tegnapi Q3-as megbeszélésen, amelyek számunkra nem túl érdekesek, de szerencsére a termékekről is elejtett pár szót.

Több termék mellett szó esett az AirPods-ról is, ami hihetetlen sikernek örvend. Cook elmondta, hogy bár megnövelték a gyártási kapacitást, hogy legalább a karácsonyi szezonra behozzák a lemaradásukat, azonban ez nem fog menni. Az AirPods utáni kereslet olyan nagy, hogy folyamatos hiánytermék a decemberi megjelenést óta.

Néhanapján sikerül raktárra termelni egy keveset, azonban azt pár nap alatt el is viszik. Cook is a harmadik fél általi eladókat ajánlja (természetesen hivatalos Apple viszonteladókról van szó), ahol sűrűbben kerülnek raktárra AirPods-ok, így kis szerencsével gyorsan miénk lehet a fülhallgató.

És honnan az AirPods sikere?

Talán a legszemléletesebb adat a 98%-os elégedettségi ráta. Lehet vitatkozni, hogy milyen a hangzása és más gyártó fülese jobb, de kategórián belül biztos a legjobbak közt van. Az in ears kategóriában hátrányból indul, hisz nincs akkora fokú zajszűrése, így felesleges azokkal a termékekkel összehasonlíthatni.

Tehát a sima fülhallgatók piacán kell szétnézni, ahol így már a legjobb ár/érték arányú termék.

Előnyei:

  • hosszú akkumulátor időtartalom
  • Bluetooth kivitel
  • fülbe helyezés érzékelés
  • Touch felület
  • W1 chip, ami segíti  a stabil adatátvitelt

Igen, ezek mind olyan dolgok, amik kiemelik az AirPods-ot a többi füles közül. Ár tekintetében sem sikerült túllőnie a célon az Apple-nek, mivel 159$-os áron (itthon 60 ezer) még korrektnek tekinthető. Hazai viszonyok közt drága, de mint minőségi Bluetooth fülhallgató már reális árnak tekinthető.

Címkék:Vissza a tetejére ↑