Hírek apple

Dátum: 2017-08-10 | írta: Tocso

0

Nem biztos, hogy az Apple közzé teszi Chester Bennington utolsó szereplését

iCentre

A Linkin Park énekesének halála bejárta a világsajtót, mely rajongók millióit döbbentette meg,  így óvatos az Apple.

Chester halálával valószínűleg vége a Linkin Parknak, bár ezt nem jelentették be hivatalosan. Halála után nem sok nyilatkozatot tett a zenekar, ami érthető is. Egy nagy énekes ment el, akit lehetett szeretni vagy nem szeretni, de egy generáció nőtt fel az énekhangján.

Ezért is kezeli az Apple a Carpool Karaoke októberi részét a legnagyobb tapintattal, mivel ebben a részben szerepel maga Chester is. A felvételek alig nyolc nappal a halála előtt készültek, így valószínűleg ezek az utolsó kamerás felvételek az énekesről. Ezért az Apple megkérdez minden hozzátartozót és közeli barátot, hogy szerintük lemehet-e adásba a felvett rész.

Ez egy igen tapintatos hozzáállás az Apple részéről, bár ezt el is várjuk tőlük. Reméljük a hozzátartozók beleegyeznek majd az adás közzétételébe, mivel azzal mindenki jól járna. Egyrészt egyfajta hype indulna el a Carpoollal kapcsolatban, ami jó reklám lenne az Apple-nek az induló szériához. Másrészt pedig, ami szerintem sokkal fontosabb, olyan sajtóval búcsúzhatnánk el az énekestől, amelyet megérdemel. Ugyanis a halála módjával kapcsolatban sok kritika érte, így nem túl pozitív címlapokkal került utoljára a hírekbe. A Carpoolban, mint zeneimádó vagány énekesként szerepel, amilyen volt és így lenne jó őt utoljára látni.

Bár nem vagyok nagy Linkin Park rajongó, szeretem a zenéjüket és volt szerencsém őket élőben is látni Volton. Ott szerezték meg végtelen tiszteletemet, mivel világzenekar ellenére nem volt hakniszagú a koncert, hanem hozták az igazi Linkin Park-érzést, Chesterrel az élen.

A Carpool Karaoke széria egyébként a héten indul Will Smith-szel a főszerepben, majd minden héten érkezik majd egy új rész. Reméljük sikerül megegyezni a családdal és a rajongók is láthatják majd az utolsó fellépést.

Forrás: cultofmac

Címkék:Vissza a tetejére ↑