Sajtóközlemény app

Dátum: 2017-08-10 | írta: @dmin

0

Fesztiválra mész? Ez a haver radar app lesz idén a leghasznosabb útitársad!


iCentre

Volt már úgy veled, hogy nem találtad meg a haverod / párod egy nagyobb tömegben, vagy akár a rét közepén fényes nappal ilyen olyan okokból kifolyólag? 😉

Ismerős a szituáció, amikor a telefon mikrofonjába ordítod, hogy “HOOL VAGY? NEM HALLOK SEMMIT!!” majd oda tartod a füledhez és hallgatod, ahogy a vonal másik végén ugyan ezzel próbálkozik a keresett személy, és végül mindketten feladjátok?
Vagy amikor ránézel a telefonodra a nagyszínpad előtt két kedvenc számod között és 34 üzenetet számolsz a párodtól aki szeretne visszakerülni hozzád egy wc / pia kör után, de te elsodródtál a tömegben, és azóta nem talál…

Az app készítői már voltak, és idén megunták, hogy folyton valaki elkeveredik, aztán lehetetlen megtalálni, ezért létrehoztak egy alkalmazást, amivel Facebook ismerősökkel lehet összekapcsolódni az applikáción belül. Ennek révén lehetőség van egymás pozíciójának követésére. A készítőket már ismerhetitek, a Next Leap csapatáról van szó akik húsvétkor bemutatták a Meglocsollappot, melynek igen nagy sikere volt többek közt Nektek is köszönhetően.

Meg is kértek minket, hogy adjuk át köszönetüket ezúton is nektek, és buzdítsunk titeket ennek az appnak a letöltésére is. Remélik hasonlóan hasznosnak fogjátok találni ez is!

Az alkalmazás letöltése ingyenes, és sok kényelmi funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítik a találkozást akár egy zsúfoltabb helyszínen is.
Funkciók:

• Barátradar – Hagyd, hogy irányítson a telefonod, mutatjuk az irányt, neked már csak a közelébe kell kerülnöd!
• Facebook kapcsolódás – Egyszerű és gyors kapcsolódás a haverjaiddal, ha nincs meg nekik az app, két féle képpen is megoszthatod velük.
• Térképes nézet – Ha már akkora a távolság kettőtök között, hogy csak így van értelme megnézni
• Értesítések mindenre – Az a lényeg, hogy ne kelljen semmivel törődnöd, te csak élvezd a fesztivált, a Find’em pedig intézi, hogy megtaláljanak. Ha keresnek, értesítenek, ha valaki jelezte,hogy kapcsolódna hozzád, értesítenek. Ha valaki fényjelzést küld —már ki is találtad—értesítenek. És még sok más hasonló értesítés
• Fényjelzés – A tömeg ellenszere. Ha egy négyzetméteren 5 ember van a nagyszínpad előtt, és azt írja az app, hogy a keresett személy a közelben van tarsd fel a telefonod a magasba, és jelezd egy színes zseblámpával, hogy épp merre állsz. Többféle szín közül is lehet választani, a keresett személy pedig értesül, hogy milyen színnel keresed. Így biztosan megtaláljátok már egymást.

A fejlesztők célja az volt, hogy ez egy olyan alkalmazás legyen, amit valójában nem kell állandóan használnotok. Fusson a háttérben, legyetek megtalálhatóak, de ennél többet ne kelljen vele foglalkozni. Akit keresnek az foglalkozzon a saját dolgával, aki keres, annak pedig legyen csak annyi dolga, hogy követi az irányt, amit az app mutat neki. Ha meg már nagyon közel vagytok, de nagy a tömeg, akkor jelezhettek egymásnak fényjelzéssel is a találkához.

Gondoltak a privát szférára is. Az alkalmazásban bármikor ki / be kapcsolható a saját pozíció megosztása a barátokkal. Ha valaki szeretne eltűnni picit, legyen meg a lehetősége, hogy ne lehessen megtalálni. Viszont felkészültek arra is, ha valaki úgy felejti. Ha valakinek ki van kapcsolva a saját pozíció megosztás, és keresik, kap róla értesítést, és visszakapcsolhatja — HA akarja — Mi magunk még nem teszteltük élesben, de ha kimegyünk a Szigetre, vagy bármelyik másik fesztiválra, egészen biztos a zsebünkben akarjuk tudni majd ezt a kis fesztivál asszisztenst, mivel ezek alapján, és az alapján, ahogy megismertük ezt a csapatot, egy nagyon kompakt kis appot  hoztak össze nekünk ismét!

Tartsatok össze, de ha nem sikerül, legalább találjátok meg újra egymást, hiszen akkor igazi az élmény, ha megoszthatjuk másokkal!

Find'em - The Festival assistant

Find’em – The Festival assistant

Fejlesztő: Balazs Novak

Ár: Ingyenes
Méret: 10.02 MB

Címkék:Vissza a tetejére ↑