Hírek

Dátum: 2013-02-07 | írta: Katona Krisztián

0

Így duplázhatja meg az iPhone 5 működési idejét

Az ötlet valóban jó: miért is ne szolgáltasson pluszenergiát egy iPhone tok. Az alábbi megoldás úgy teszi ezt (meghökkentően hosszú működési időt kínálva), hogy nem sokat ront az iPhone 5 valóban kecses küllemén.

Az iPhone tartozékok egyik gyártója, a Mophie, ahogy annak weboldalán is hangot adott, olyan új tokot fejlesztett az iPhone 5 modellekhez, amely közel megduplázza a hálózatfüggetlen működési időt, azonban lehetőség szerint nem ront sokat a készülék kinézetén.

Az iPhone 5 1440 mAh-s belső akkumulátorkapacitását további 1500 mAh-s kapacitással kiegészítő, Juice Pack Helium nevű tok további hat órányi beszélgetési időről, 6-7 óra internetböngészésről, 30 óra zenelejátszásról, illetve hét órányi videonézésről gondoskodik. Elvileg tehát ha mindkét akku fel van töltve akár a Célszemély című sorozat teljes első évadát végignézhatjük telefonunkról, anélkül, hogy azt közben tölteni kellene.

iphone 5_battery

Akárcsak a telefont, a tokot is micro USB kábelen keresztül lehet tölteni.
Kétféle színben jelenik meg: a sötétmetál verzió Valentin napra, míg az ezüstszínű valamikor márciusban kerül az üzletekbe, 80 dolláros áron.

 Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap