Hírek

Dátum: 2013-02-12 | írta: Katona Krisztián

0

iPhone 5s

Lehetséges, hogy igy fog kinézni az iPhone 5s modell?
Biztos, hogy nem!

A hir egy hatalmas kamu!  hvg.hu is írt róla pár sort:

+ Kamu az iPhone 5S-ről kiszivárgott fotó

Sokan szeretnének már képet látni az idei iPhone-ról, de le kell hűtenünk a kedélyeket: a ma kiszivárgott fotón valószínűleg csak egy szimpla iPhone 5 klón látható.

Az iPhone 5-ben lévőnél kisebb kapacitású akkumulátor és az SD kártya befogadására alkalmas foglalat a két gyanús pont, ezek alapján szinte biztosan kizárható, hogy az Apple következő mobilja lenne látható az eredetileg az sjbbs.zol.com oldalon feltűnt, a 9to5Mac által is leközölt képeken. A képek hitelét az utóbbi oldal vonta kétségbe, úgy tűnik, alappal. A kínai Sina Tech szintén friss, egyelőre nem minősíthető információi szerint az Apple idén két új iPhone-t is bemutat, egyet 4, egyet pedig 5 colos kijelzővel.

+ Mashable.com cikk

Photos of what may be Apple’s next iPhone surfaced online Monday.

Posted by a Chinese technology site, the images allegedly show the iPhone 5S already going into production. Nearly identical to the iPhone 5, the handset shown in the photos has an updated vibration motor (some have complained the iPhone 5’s is too noisy). Beyond that minor difference, however, it looks identical to the model currently on the market. Apple launched the iPhone 5 last September.

A képeket a sjbbs.zol.com.cn tette közzé.

Szerinted várható egy mega méret az iPhone palettán?

 

 

Ismerd meg a SlideMagazin alkalmazást!Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap