Blog no image

Dátum: 2013-03-31 | írta: Király Lajos

1

iSamurai WestEnd – mostantól a M.i.K. hivatalos szervizpartnere

iPhone, sőt iPad és MacBook tulajdonosként mindenki tudja, hogy bár nagyszerűek, csodásak az Apple eszközei

, bizony – akárcsak egy jó autót – ezeket is szervizeltetni kell időnként. A meghibásodások aránya nem nagy, eltekintve pár tipikusan, sok embernél jelentkező hibától (iPhone 4 home gomb), azonban a leejtések, beázások komolyan megterhelhetik pénztárcánkat.

Az iSamurai WestEnd 2012. május 30-án nyitotta meg üzletét a nagyközönség előtt. Az első pillanattól az volt a célunk, hogy segítsünk a bajbajutott iPhone, iPad és iPod tulajdonosokon. A “leggyorsabb és legolcsóbb szerviz, a legjobb helyen” szlogennel hirdetjük magunkat, nem véletlenül. Szervizünk még nincs egy éves, máris országosan ismertté vált, vidéki ügyfeleink épp úgy szép számmal akadnak, mint fővárosiak. Státuszunkat vevőbarát hozzáállásunkkal, korrekt, nem elrugaszkodott árazásunkkal, mindemellett gyorsaságunkkal értük el. Senki nem szeretné a telefonját hosszú napokig, hetekig nélkülözni, így iSamurai szervizünk megnyitásakor elsőszámú célul tűztük ki magunk előtt, hogy a lehető legtöbb szerviztevékenységünket 1 órán belül el tudjuk végezni, és csak a nagyon időigényes feladatokhoz szabjunk maximum 1-2 napos átfutási időt.

Népszerűségünk az üzlet elhelyezkedésében is keresendő. A belváros szívében, a WestEnd City Center-ben vagyunk megtalálhatóak, ennek minden előnyével. Amellett, hogy bőségesen akad parkolóhely, mi egész héten nyitva tartunk – nincs szombati, vasárnapi pihenőnap. Az emberek hétvégén érnek rá leginkább, vidékről is ilyenkor a legegyszerűbb ellátogatni hozzánk.

iPhone-okat az iSamurai bolt megnyitása óta árulunk, szigorúan ellenőrizve, minden esetben garanciával. Pár hónapja kezdtünk el MacBook adásvétellel is foglalkozni, ugyanazokat a szempontokat figyelembe véve, mint az iPhone-oknál. A lehető legjobb állapotban lévő eszközöket árulunk, átvizsgálva, garanciával. A sok pozitív visszajelzést követően döntöttünk úgy a közelmúltban, hogy a terjeszkedés mellett döntünk. Ennek egyik felvonása, hogy sikeres tárgyalást zártunk a Magyar iPhone Közösség vezetőségével, melynek végén mi, az iSamurai lehetünk a Közösség hivatalos szervizpartnere. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy megfeszített munkánk meghozta gyümölcsét, reméljük rászolgálunk hírnevünkre a Közösség tagjainak szemében is.

A terjeszkedés másik fele pedig új üzletünk nyitásában keresendő. Bizony, új üzletet nyitunk, viszont nem költözünk messzire. Nem egy új szerviz volt a célunk egy másik helyen, inkább úgy döntöttünk, kettéválasztjuk az üzletet: a jelenlegi szerviz marad a megszokott helyen (WestEnd aluljárószint, az étkezdéknél), azonban az adásvétel részlegünk átköltözik a jelenlegi szervizzel szembeni üzlethelyiségbe. Ezzel a lépéssel két iSamurait fogtok majd találni a megszokott helyen, egymással szemben. Az egyik oldalon Apple eszközeitek szervizeltethetitek, a másik helyen pedig MacBook-ot, iPhone-t, iPad-et, stb. vásárolhattok, vagy adhattok el. Szakképzett kollégáink mindenben a rendelkezésetekre állnak majd a továbbiakban is, bármilyen kérdéssel, kéréssel is fordulnátok hozzájuk.

Úgy gondoltuk, méltó megünneplése lenne a partnerségnek, ha speciálisan a Magyar iPhone Közösség tagjainak is készülnénk egy kis akcióval. A tagoknak az elkövetkezendő hétben minden szerviztevékenységünkből 20% kedvezményt kínálunk, így Ti is jól jártok, és mi sem korlátozzuk le az akciót egy-egy speciális készülékre, szerviztevékenységre. Az akció egészen április 7 18:00-ig tart, és csak a Közösség tagjai vehetnek részt benne.

Köszönjük az eddigi támogatásokat, visszajelzéseket, igyekszünk a továbbra is a lehető leggyorsabban, a legjobb helyen és a legolcsóbban nyújtani munkánkat.

 

Címkék:One Response to iSamurai WestEnd – mostantól a M.i.K. hivatalos szervizpartnere

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Stardew Valley Stardew Valley
  Chucklefish Limited
  HUF1,790.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Bridge Constructor Bridge Constructor
  Headup GmbH
  HUF199.00

  Pocket Build Pocket Build
  MoonBear LTD
  HUF349.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

 • AppleHírek

 • TechNap