Tippek és Trükkök

Dátum: 2013-05-22 | írta: @dmin

0

Elektronikus újságolvasás, ahogy én csinálomA tabletek ugrásszerű elterjedése megváltoztatta az újságolvasási szokásainkat. Néhány kattintás és máris a legfrissebb hírek özöne zúdul az arcunkba.

Mivel a weboldalak egyesével történő megnyitása elég macerás, ezért feliratkozhatunk a nekünk tetsző site-ok hírcsatornáira, ezáltal egy felületen keresztül tájékozódhatunk.

A múltkori tippünkben már volt szó a Facebookra történő feliratkozásról, azonban nem csak ez a lehetőség van számunkra, ha ki akarjuk elégíteni információ éhségünket.

A Google bejelentése után, miszerint megszünteti Reader szolgáltatását, lázas keresgélés indult el a legjobb ilyen jellegű alkalmazás után. Én az alábbi hármat használom erre a célra. Az első kettő egy igen látványos, képekkel, megosztási lehetőségekkel ellátott app, mondhatni, jó érzés “forgatni a lapokat”.

újság

A Feedly pedig egy klasszikus hírözön olvasó alkalmazás, előnye, hogy számítógépre is optimalizálták és böngészők is támogatják a működését. Én a Google Chrome-on használom és remekül elvagyok vele. Az új oldalak hozzáadása nagyon egyszerűen működik. Kattintsunk a jobb alsó sarokban található Feedly ikonra.

feedly2

Ezután a felugró ablakból válasszuk ki a számunkra szimpatikus műveletet. Az oldalt hozzáadhatjuk olvasónkhoz, vagy megoszthatjuk “szociálisan”.

feedly3

 A kívánt művelet kiválasztása után a website felkerül a listára.

feedly1

iPaden így néz ki az adott oldal, esetünkben a MiK megjelenítése.

IMG_0265


Fejlesztő:

Ár:
Méret: 0 MB


Flipboard: News for our time

Flipboard: News for our time

Fejlesztő: Flipboard Inc.

Ár: Ingyenes
Méret: 102.18 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.


Feedly - Smart News Reader

Feedly – Smart News Reader

Fejlesztő: Feedly Inc.

Ár: Ingyenes
Méret: 55.22 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.


Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap