Alkalmazás

Dátum: 2013-07-22 | írta: @dmin

2

Hogyan töltsünk fel filmeket iOS-eszközünkre?A múlt héten többen tettétek fel a címben szereplő kérdést, így most ezt a témát járom körbe. Ugye alapból az iTunest használjuk erre a célra, azonban sokan nem kedvelik ezt a megoldást, ezért a cikk az alternatívákról fog szólni. Egyik megoldás sem igényel konvertálást, vagyis nem kell babrálnunk a filmek átalakításával.

Először nézzük meg miként működik kedvenc lejátszóm, az Infuse esetében.

Fejlesztő:

Ár:
Méret: 0 MB

Ez a lejátszó az iTunest használja a feltöltés céljára. Csatlakoztassuk iKészülékünket számítógépünkhöz, majd nyissuk meg az iTunest. Ott kattintsunk az iEszköz-menüpontra, utána pedig a felső sorban található Alkalmazások kapcsolóra.Ekkor megjelennek azok az alkalmazások, amelyek számára engedélyezett a fájlmásolás iPhone-ra vagy iPadre. Itt kattintsunk a keresett alkalmazásra, esetünkben az Infuse-ra.

film-upload-update

Ez után már nincs más teendőnk, mint a kiválasztott filmet behúzzuk Infuse Dokumentum ablakba, és figyeljük az Apple-logó helyén megjelenő folyamatjelző csíkot. Miután a feltöltés megvalósult, az iPaden indíthatjuk is a film lejátszását. Ez a megoldás egyébként szinte az összes filmlejátszó appnél működik. (A kép kattra megnő.)

itunesvideo

 A másik lehetőség a filmlejátszó app saját WiFi-szolgáltatásának használata. Ezt most az oPlayerHD Lite alkalmazáson mutatom be Nektek.

video player - OPlayerHD Lite

video player – OPlayerHD Lite

Fejlesztő: olimsoft

Ár: Ingyenes
Méret: 112.85 MB

Természetesen a fentebb említett művelet ezzel az alkalmazással is elvégezhető, azonban itt már rengeteg más opció is a rendelkezésünkre áll. Az egyszerűség kedvéért a másik, szerintem legkönnyebb megoldást választom, vagyis a WiFi kapcsolat használatát. Az alkalmazás megnyitása után koppintsunk a WiFi jelre, esetünkben ez bal oldalon alul található. Ekkor felugrik egy ablak, amely különböző számsorokat tartalmaz. Mivel mi a számítógépünkről szeretnénk filmeket feltölteni, ezért válasszuk az első lehetőséget (HTTP-n keresztül).

IMG_0282

Nyissunk meg egy böngészőt a számítógépünkön, és írjuk be az általunk választott számsort a böngészőbe. Ezután már nincs más teendőnk, mint a kiválasztott filmet a jobb oldalon található ablakba húzzuk. Ezután a számláló százalékosan (egyidejűleg mindkét eszközön) jelzi, miként is áll a filmfeltöltés. Az adatátvitel után élvezhetjük a filmet.

oplay

Címkék:2 Responses to Hogyan töltsünk fel filmeket iOS-eszközünkre?

  1. Péter says:

    Nagyon hasznos, jó cikk, köszi! Egyetlen dolog bántja az összképet: a windows-os felület nem kellett volna:)) de köszi nagyon!

  2. Karacsony Bálint says:

    Ugye ez biztonságos nem fog le rohanni egy 500ezer forintos boríték vagy a tekesek .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap