Blog

Dátum: 2013-07-31 | írta: @dmin

0

iSamurai App – mindent az iSamurai szervizről, a lehető leggyorsabbanValó igaz, már jó pár hónapja a piacon tengődik hivatalos alkalmazásunk, az iSamurai App, mégis szükségét látjuk annak, hogy egy kicsit jobban megismertessük Veletek.
Az App Store ugyanis a legtöbb emberben egy játékokkal teli alkalmazásboltként jelenik meg, mely nem feltétlenül fedi a valóságot.

A rengeteg játék mellett lézeng több száz, vagy ezer olyan program is, mely arra hivatott, hogy a mindennapi életünket segítse, információkkal lásson el minket. Ezért találtuk ki az iSamurai App-ot is. Rengeteg telefonhívást, és emailt kaptunk, és kapunk a mai napig is, amiben egyes javítások áráról, vagy aktuális készletünkről érdeklődtök. Mennyivel egyszerűbb, ha fent van az iPhone-odon, vagy iPad-eden az alkalmazásunk, és pár kattintással már meg is kapod a kért infót?

Default@2x

Az alkalmazás fejlesztésénél a legfontosabb szempontok az egyszerű kezelhetőség, az átláthatóság, és az esztétikum volt. Úgy gondolom, maradéktalanul sikerült megfelelnünk ezeknek. Kis program, gyors indítás, és máris a kezdőképernyőn vagy.

Az alkalmazás fejlesztője a kezdetekről:

“Mindig is érdekelt az iOS alkalmazásfejlesztés, MacBook hiányában azonban nem álltam neki egyből. Amikor aztán végre meg tudtam vásárolni az első Apple gépem, nekiálltam autodidakta módon kitanulni az iOS alkalmazáskészítést. Már az iSamurai-nál dolgoztam, összedobtam egy kezdetleges, amolyan demo iSamurai appot, és megmutattam a az iSamurai tulajának. Engem is meglepett, mennyire tetszett neki, megegyeztünk, hogy lesz egy hivatalos iSamurai alkalmazás az App Store-ban, és én fogom csinálni. Kb. 2 hónap alatt lett kész, az elejétől az App Store-os elfogadtatásig, megjelenésig – bár kb. 3-4 hetet csúsztunk, mivel a program sok adatot a honlapunkról szed, így azt is át kellett egy kissé alakítanunk. Azóta rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, amelyet ezúton is köszönünk!”

Térjünk át a program felépítésére: először a Hírek oldallal találkozol, ahol az aktuális akciónkra vonatkozó leírást olvashatod. Bizonyára tudjátok, hogy minden második hétben új szervizelési akciókkal kedveskedünk meglévő, és leendő ügyfeleinknek.

readyyy2

Két hét viszonylag hosszú idő, ennyi elég kell, hogy legyen arra, hogy eljusson hozzád egy-egy akciós javítási ár híre, és be tudd juttatni a készüléked. A leírásban megtalálod, melyik is az a bizonyos akció, mennyi ideig tart a javítás, és mindezért mennyit kell fizetned. Fontos, hogy gyakran -50%-os akcióink futnak, így érdemes mindig átvizslatnod, mi éppen a kínálat.

Vagyis, ha jobban megvizsgálod, nem is muszáj megnyitnod csak emiatt a programot: az iSamurai App ugyanis Push üzenet formájában minden héten tudatja veled, miért érdemes hozzánk fordulnod.

Következik a Rólunk fül: rövid leírás az üzletről, képekkel tarkítva, de a lényeg az oldalon legfelül van: az alkalmazáson belülről tudsz minket hívni, emailt küldeni, kedvelni a Facebook oldalunkat, vagy ellátogatni az isamurai.hu-ra.

ready review 2 copy

Szerviz: az egyik legfontosabb része a programunknak. Amellett, hogy innen (is) tudsz emailt küldeni a problémád leírásával, alatta találod az árlistánkat. Bruttó árakkal dolgozunk, a feltüntetett árak tartalmazzák a szerelést, alkatrészt, mindent. A legtöbb szerviztevékenységünket 1 órán belül megoldjuk, időigényesebb szervizelések esetén szoktuk bekérni a készülékeket, de akkor is csak maximum 24 órára.

Kiegészítők: tok kellene az iPhone-odra? Semmi gond, nálunk megtalálod. Olcsóbb, és drágább tokok vegyesen, iPhone 3GS-től az iPhone 5-ig. Kategorizálva vannak az egyes készülékhez való tartók, így a lehető legegyszerűbben találhatod meg, melyik legyen az, amelyik megvédi készüléked.

Adás-vétel: ha vásárlás előtt állsz, ez a Te menüpontod. Szintén szortírozva nézheted át az iPhone-okat, iPadeket, Maceket. Az oldalon képekkel, rövid leírással, árral találhatod meg az eszközöket, melyek mindegyike megtalálható az üzletünkben – kipróbálhatóak, megvásárolhatóak azonnal, az adatbázisunk minden esetben a naprakész állapotot tükrözi.

readyyy 3

Mi minden esetben arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül, a lehető legolcsóbban megoldjuk a gondjaitokat. Szakképzett szervizeseink, és eladóink várnak Titeket továbbra is, legyen szó akár javításról, akár eladásról, vételről, cseréről. Keressetek minket a jövőben is bizalommal:

iSamurai iPhone Szerviz és Adásvétel

 

Fejlesztő:

Ár:
Méret: 0 MB

 

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Stardew Valley Stardew Valley
  Chucklefish Limited
  HUF1,790.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Bridge Constructor Bridge Constructor
  Headup GmbH
  HUF199.00

  Pocket Build Pocket Build
  MoonBear LTD
  HUF349.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

 • AppleHírek

 • TechNap