Blog

Dátum: 2013-08-05 | írta: @dmin

0

Heti iSamurai – iPhone 5 érintőcsere akció 44990Ft-ért

Rendhagyó módon folytatjuk a heti akciónk, az elmúlt két hétben megcsináltunk minden beszédhangszóró gondban szenvedő iPhone 4-et és iPhone 4S-t, melyet behoztatok hozzánk. Most egy teljesen új készülék alkatrészcseréjét akciózzuk le, a héten ugyanis iPhone 5 érintőcsere akció lesz.

broken-iphone-52

Titulálhatjuk még nagyon friss, új telefonnak az iPhone 5-öt annak ellenére, hogy lassan egy éve mutatták be. Írom ezt azért, mert a mai napig rendkívül drága hozzá az alkatrész, főleg az előlap. Azt tudni kell, hogy egy esetleges törésnél hiába sérül csak maga az üveg, az LCD-vel együtt kell cserélni, mivel egybe van építve. Ez egy kissé költségesebbé teszi az alkatrész árát, így a szervizelését is. Viszont jó hír, hogy lassan ugyan, de folyamatosan mérséklődik az ára, így mi is ki tudtunk alakítani egy jó kis akciót.

A héten, vagyis augusztus 5-től augusztus 11-ig az iPhone 5 érintőcsere az iSamurai-ban mindössze bruttó 44990Ft lesz. A szervizelésre sem kell sok időt várni, 1 óra alatt végzünk vele. A beépített alkatrészre a szokásos 3 hónap garanciát vállaljuk.

Adásvétel részlegünk is érdemel pár szót: jelenleg kb. 20db iPad, 30db MacBook és iMac, és 30db iPhone várja leendő tulajdonosát a boltunkban. Az isamurai.hu és a hasznaltszifon.com oldalon lévő összes termék megtekinthető, kipróbálható, megvásárolható azonnal. Mindegyik készülékünk egytől egyig makulátlan, gyönyörű állapotú, nem leharcolt, leejtett, kivétel nélkül garanciát vállalunk rájuk. Itthoni viszonylatban mi rendelkezünk az egyik, ha nem a legnagyobb használt, és új iPhone, iPad, MacBook készlettel, ha erre jársz, nézz be hozzánk bátran.

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • Hivatalos szervizpartnerünk

  • Just Mobile ShutterGrip

  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap