Hírek

Dátum: 2014-02-11 | írta: @dmin

0

BeeSmarter #2 – 24 órás Mobil Programozó és Dizájner Csapatverseny

http://beesmarter.org

A Magyar Villamosmérnök és Informatikus­hallgatók Egyesülete (MAVE) a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karával (PPKE), valamint a Moholy­-Nagy Művészeti Egyetemmel (MOME) közösen második alkalommal rendezi meg mobil programozó és dizájner csapatversenyét a BeeSmartert.

BS14_poster_prog

A BeeSmarter egy egyedülálló programozóverseny, mivel hordozható eszközökre optimalizáltan kell komoly feladatokat megoldaniuk a versenyző csapatoknak, a döntőben együttműködve dizájner csapatokkal. Ez egy teljesen újszerű kapcsolódási pont, így nem csak a csapaton belüli kooperációs képesség számít, hanem más szakterületről érkezőkkel való együttműködés is.

 

A tavalyi évben a csapatoknak jegyvásárlási rendszert, szívritmus szabályozta zenelejátszót, valamint egy virtuális kidobós játékot kellett elkészíteniük 24 óra leforgása alatt. A versenyben projektterv szerint kellett haladni, és az abban kiírt határidőket teljesíteni, valamint a dizájnercsapatoktól is meghatározott időközönként kaptak anyagokat, így egy nagyon összetett verseny jött létre. A BeeSmarteren a csapatok a feladatokat a jelenleg két legelterjedtebb platformon, Androidon és iOSen adhatják be.

A háromfős egyetemista, középiskolás vagy akár már profi programozókból álló csapatok jelentkezését, valamint a dizájner csapatok jelentkezését 2014. február 19­ig várják a szervezők a http://beesmarter.org címen.

A megmérettetés 2014. február 21­23 között egy selejtező feladat megoldásával kezdődik valamennyi kategória számára, melyet a versenyző csapatok az interneten keresztül adhatnak be. A verseny döntője 2014. március 8­9 között a PPKE­n lesz. A döntőbe a legjobb 20 programozó és 6 legjobb dizájner csapat kerülhet be, a tavalyi dobogós csapatok mellé.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen válaszolunk az info@beesmarter.org címen, valamint Gyarmati Balázs áll a rendelkezésre:

Gyarmati Balázs
(sajtó kapcsolattartó)
Telefon: +36­20­360­2161
Email: gyarmati.balazs@itk.ppke.hu http://beesmarter.org
http://beesmarter.orgVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap