Hírek

Dátum: 2014-04-28 | írta: @dmin

0

iPhone támogatású napszemüveg a nyár slágere?

Az iPhone és a divat kapcsolatáról sokat lehetne beszélgetni, gondoljunk az védőtokok széles választékára.Ez a kiegészítő igazából nem az iPhone-t öltözteti, hanem a telefon segít nekünk, abban, hogy feledékenységünk esetén ez az értékes szemüveg ne legyen mások tulajdona.

A napszemüvegbe épített, apró napelemmel működtetett Bluetooth jeladó óv meg minket az elhagyástól, hiszen bizonyos távolság elérése után figyelmeztet bennünket, hogy a napszemüveg távol került gazdájától.

A kézi munkával készített eszköz az iBeacon technológiát hívja segítségül, ezáltal bírja az Apple Made For iPhone (MFi) védjegyét is.

A japán gyártó, Tzukuri hamarosan előrendelhetővé teszi ezt az érdekes napszemüveget, azok számára, akik előrendelik 230 USD, míg a későbbi vásárlók számára 320 USD körül lesz elérhető a termék.

A napszemüveg piaci megjelenése várhatóan 2014 vége vagy 2015 eleje.

A régebbi készülékek tulajdonosait kicsit el kell, hogy keserítsük, hiszen a napszemüveg a 4s modelltől felfelé támogatja ezt a funkciót.

A címben feltett kérdésre a válaszunk nem, hiszen hamarosan indul az Apple konferenciája, amely remélhetőleg sok-sok érdekes termékkel fog szolgálni számunkra.

iphone-szemuveg

Forrás: 9to5mac

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap