iPad

Dátum: 2014-06-18 | írta: @dmin

0

Az iPad ellen a Samsung a “mennyiségi” kártyát is beveti

A The Unofficial Apple Weblog szerzője összegyűjtötte az elmúlt 18 hónap Apple és Samsung táblagépeit, vagyis az iPad és a Galaxy Tab szortimentjét.

A Samsung az iPad ellen a “sok lúd disznót győz” alapelvét kívánja érvényesíteni, ami ugye szépen mutat az eladási statisztikákban, azonban néhány területen még így is jelentős a koreaiak lemaradása, gondoljunk csak a webes adatforgalmazásra, vagy az alkalmazásboltok sikerére.

16 féle tabletet sorakoztat fel az iPad, az iPad Air és az iPad mini ellen, természetesen a cikk írója a dizájnra és méretre súlyozott, a belbecs most nem esett olyan súllyal a latba.

Szerintem a fejlesztők is sajnáltathatják magukat, hiszen az eltérő felbontások eleve nehézzé teszik az androidos eszközökre történő fejlesztést, és ezt a Samsung sem teszi könnyebbé számukra.

A tokgyártók szomorkodhatnak az eltérő méretű és még az azonos méreten belül is eltérő fizikai paraméterekkel megáldott készülékek miatt.

Hogy mi vásárlók vajon miképpen tudunk dönteni egy ilyen széles választékból, az egy másik érdekes kérdés, azonban aki józanul végig tudja gondolni a választását és rendelkezik egy iPad megvásárlásához szükséges anyagi fedezettel, az ne habozzon, hiszen egy iPad évekre megoldhatja a családon belüli táblagép kérdését.

ipad-galaxy-tabs

Forrás: TUAW

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap