Hírek

Dátum: 2014-10-08 | írta: @dmin

1

iPad Air 2-képek szivárogtak ki

Hamarosan, állítólag még október folyamán egy újabb Apple-eseménynek örülhetünk, ahol várhatóan bemutatkozik az új iPad Air 2, más családtagokkal egyetemben.

Az iPad Air 2 nem generált olyan mértékű előzetes érdeklődést, mint az iPhone 6 és 6 Plus megjelenése, azonban az almás ökoszisztéma egy jelentős részéről van szó, és szerves része az Apple pénzcsináló gépezetének. A vietnami blogon feltűnő képek szerint az Apple gőzerővel dolgozik a széria megújításán, azonban az itt lefotózott tárgy inkább tűnik egy jó karban lévő dummynak, mint egy Apple-végterméknek, hiszen a kidolgozás és a színezés is elég háztáji melónak tűnik.

Amennyiben mégis igaznak bizonyulnak a látottak, csupán egy igazán nagy újdonságot tartogatnak számunkra, nevezetesen a fizikai némítógomb hiányát vehetjük észre a fotókon.

A termék már a régebben megjelent pletykákban is vékonyabb készülékként szerepelt, és ujjlenyomat-olvasóval rendelkezett, amely jellemzők nem hiányoznak ezekről a képekről sem.

Valószínűleg az iPad Air 2 belsejében is az új A8X chipet találhatjuk, amelynek “X” nélküli verziója elég meggyőzően szerepelt az eddigi teszteken, és utasította maga mögé a vetélytársak okostelefonjait.

A várható bejelentés október 16-án történik meg Cupertinóban, de erről senkinek sincs megerősített információja.

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:One Response to iPad Air 2-képek szivárogtak ki

  1. Dj Redbull says:

    nagyon gagyi képek 😀 mint ha full kínai lenne… nyilván csak utal az ipad air 2-re de akkor is.. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap