iPhone iphone 6

Dátum: 2014-10-17 | írta: @dmin

0

Az iPhone 6 és 6 Plus megérkezett Kínába

Mint a képekből is kiderül, nem hétköznapi várakozás előzte meg az iPhone 6 és 6 Plus hivatalos kereskedelmi forgalmazását.

Az előrendelési számokból gyanítható volt, hogy az USA után a második legnagyobb piac a kínai lesz, és ezzel együtt a tavalyi keleti nyitás szükségszerűsége is bebizonyosodott.

Az elmúlt évben ezen az igen érdekes piacon az Apple 10 százalékos szeletet tudott megszerezni, ami igen jelentős teljesítmény az olcsó árkategóriában mozgó okostelefonokat gyártó kínai cégek tömkelegét felvonultató terepen. Sok elemző úgy véli, hogy a mostani siker titka nem csupán a nagyméretű kijelző, hanem ide sorolhatjuk az operációs rendszert, az iOS-t is, valamint azt is, hogy a phabletvásárlók többsége kényszerűségből vásárolt androidos 5 inch feletti készülékeket, hiszen ez a méretű gyümölcs eddig hiányzott az almafáról. 😀

A legérdekesebb egyébként, hogy az Apple belépésével a phabletpiacra a Samsung szívhatja a fogát, hiszen őket tartják a tepsitelefonok atyjának, és most az iPhone 6 és 6 Plus színrelépésével komoly piaci pozíciókat vesztettek.

Most már tudjuk, hogy hazánkba mikor érkezik meg az iPhone 6 és 6 Plus, azt is tudjuk, hogy kik fogják árulni, azonban azt gyanítom, hogy ilyen felfokozott érdeklődés mellett hosszadalmas várakozásra számíthatunk, amennyiben a bemutató napján nem jutunk telefonhoz hivatalos forrásból.

Forrás: CultofMac

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Farming Simulator 20 Farming Simulator 20
  GIANTS Software GmbH
  HUF2,290.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Doodle Jump Doodle Jump
  Lima Sky
  HUF99.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Grand Theft Auto: Vice City Grand Theft Auto: Vice City
  Rockstar Games
  HUF1,790.00

  Bridge Constructor Bridge Constructor
  Headup GmbH
  HUF699.00

 • AppleHírek

 • TechNap