iPad iPad Air 2

Dátum: 2014-10-25 | írta: @dmin

3

A Bendgate elérte az iPad Air 2-t is

Vannak erős emberek, és vannak, akik ezt még jókora adag magamutogatással is megfejelik. Na közöttük találjuk azokat, akik Apple eszközöket, esetünkben iPad Air 2-t hajlítgatnak.

A német fiatalember nagyon unatkozott a hosszú hétvégén (náluk persze nincs), és jobb dolga nem lévén úgy gondolta, hogy origamizik egy kicsit a szabadidejében. Valószínűleg egy pillangót szeretett volna készíteni, azonban tehetségéből csupán egy “V” alakra futotta, de a Youtube-on megszerzett hirdetési összeg bizonyára kárpótolni fogja a szerény teljesítményéért.

Csodálkozni természetesen nem kell, hiszen egy ekkora felület már szinte könnyedén hajlik meg a ráható erő segítségével.

Én továbbra is értetlenül állok a rombolás ezen formája előtt, de egyeseknek úgy látszik, mindent megér a népszerűség.

 

Forrás: RedmondPie

Címkék:3 Responses to A Bendgate elérte az iPad Air 2-t is

 1. witz says:

  Micsoda szánalmas duma, bezzeg ha vmi Samsung vagy LG vagy más kütyüt törnének tapsikolnál nagy boldogságodban, h ugye megmondtam.

  • Varga Endre says:

   Jogosan, tekintve hogy Apple-t hajlítgatnak és Apple-cuccon röhögnek a bendgate-fanok, miközben a többi is hajlik, csak az nem hírértékű. Guglizzál kicsit (amúgy az iMagazinon van egy jó kis válogatás, tapintatból nem linkelem be). A meghajlás egyszerű fizika, hetedikes tananyag, erőkarok. Egyenesen arányos a hosszúsággal, fordítottan a vastagsággal, melyek a hajlítás irányának függvényei. Amit kétszer hosszabb távon megfogva tudsz hajlítani, az fele akkora erőtől hajlik meg, ehhez vedd hozzá a vastagságkülönbséget.

   Egy sörmárka elismerte, hogy a sörösdobozuk elhajlik, ha zsebre tesszük. Én egyszer a fogkefémet törtem el így, szégyellem.

 2. Varga Endre says:

  Vaze, adta volna inkább nekem! >:( 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • AppleHírek

 • TechNap