Hírek iphone 6 plus

Dátum: 2014-12-11 | írta: Király Lajos

2

iPhone 6 Plus Slow Motion moziélmény – Life Made With Pixels

A “Life Made With Pixels” rövidfilm végre bemutatja, hogy milyen erő rejlik az iPhone 6/6 plus slo-mo technológiájában, valamint az Olloclip remekbe szabott mobil lencséiben.

Napjaink felgyorsult világában üdítő erővel hatnak a lassított felvétellel készült videók. Egy kicsit mi is lelassulhatunk vele együtt, élvezhetjük a természet csodálatos mozdulatait, mint pl. az óceán hullámzását, a vízcseppek csobbanását, vagy éppen egy tűzijáték táncát a levegőben.

Ahhoz, hogy ilyen videókat készíthessünk, szükségünk van olyan sebességű felvételre, amit ha 1/8-1/10x-es sebességre lassítunk le, akkor is folyamatos mozgást kapunk. A legújabb mobiltechnológiáknak és a fejlődő processzorteljesítményeknek köszönhetően az iPhone 6 és iPhone 6 plus már 240 fps sebességgel tud videót rögzíteni, ami már megfelel a fenti követelménynek. 24 fps-re lassítva 1/10x-es sebességet érünk el, amivel eddig csak a felső kategóriás kamerák dicsekedhettek. Persze a több milliós szegmensben találunk akár több 1000 fps sebességre képes kamerákat is, de most mégis csak egy mobiltelefonról beszélünk és azt is tegyük hozzá, hogy az idén megjelent GoPro Hero 4 akció kamera is “csak” 240 fps-re képes, hasonlóan az iPhone 6-hoz.

Ennyi bevezető után térjünk is rá Amila C. Kumarasingh videójára, ami közel 5 percben mutatja be, hogy mire is használhatjuk a Slo-mo erejét. A felvételeket kizárólag iPhone 6 plus készülékkel készítette, utómunkára pedig az Adobe Premiere Pro CC alkalmazást használta. Nem is szaporítanám tovább a szót, dőljetek hátra, kapcsoljátok a videót HD-re, tegyétek ki teljes képernyőre és élvezzétek a felvételeket.

 

Címkék:2 Responses to iPhone 6 Plus Slow Motion moziélmény – Life Made With Pixels

  1. Janosik Gergo says:

    lenyűgöző !

  2. soliver says:

    mi a címe a számnak?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap