Hírek iphone 6

Dátum: 2015-02-11 | írta: @dmin

0

Az iPhone 6 Plus tulajok óriási adatforgalmat generálnak

A Citrix egy érdekes kimutatással rukkolt elő az iPhone 6 és 6 Plus, valamint elődjeiknek adatforgalmazási szokásai kapcsán.

Mint az alábbi képről is jól leolvasható az iPhone 6 Plus tulajdonosok kétszer annyi adatot forgalmaznak, mint az iPhone 6 birtokosai, ami valószínűleg erősítheti azt az elképzelést, miszerint az iPhone 6 Plus jelentősen befolyásolhatja a táblagépvásárlásokat.

A nagyobb képernyő szinte tabletszintű felhasználói élményt nyújt a tulajdonosoknak, ezért szívesebben böngésznek, játszanak, streamelnek videókat vagy néznek képeket stb., mint kisebb képernyőjű testvéreiken, ami értelemszerűen nagyobb adatforgalmazáshoz vezet.

A technikai fejlődésre és az egyre inkább neten történő adatkezelésnek is köszönhető, hogy az iPhone 3GS-hez képest tízszeres eltérés mutatkozik.

A kimutatás azt is megállapította, hogy a nagyobb képernyős készülékek elterjedésével a mobilszolgáltatók egyre kevesebb lehetőséget biztosítanak a korlátlan adatforgalmazásra, ezzel is nagyobb bevételt generálva maguknak.

iphone 6

Forrás: Today’s iPhone

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap