Hírek android

Dátum: 2015-04-10 | írta: @dmin

0

Az Apple továbbra is vezető pozícióban az okos-telefonok piacán

A comScore  kiadta legújabb jelentését az operációs rendszerek és az okos-telefonok piaci részesedéséről, amelyben az Apple ismét előkelő helyet foglal el.

A kimutatás a február végével záruló három hónap amerikai (USA) eredményei alapján készült, illetve ez az időszak került összehasonlításra az ezt az időszakot megelőző szeptember-október-novemberrel.

Az operációs rendszereket vizsgálva továbbra is igen jelentős az Android fölénye, hiszen több, mint 10 százalékkel előzi meg az iOS-t, ami a táblázatban Apple-ként jelenik meg.

A két vezető pozíciót elfoglaló gyártóhoz képest a többiek a “fasorban” sincsenek, bár a Microsoft önmagához képest sokat fejlődött.

apple

A gyártók piacán igen érdekes a helyzet, hiszen egyik androidos készülékgyártó sem tudta megszorongatni az iPhone első helyét, bár ismerjük el, hogy a jó kritikákat kapott iPhone 6 vetélytárs, a Samsung Galaxy S6 a vizsgált időszakban még nem volt piacon.

market-share[1]

Végezetül álljon itt a comScore egy újabb érdekes grafikonja, a legnépszerűbb alkalmazásokról, ahol az élen megingathatatlanul a Facebook található.

sfsafsafs[1]

Forrás9to5mac.com

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap