iPhone iphone 6

Dátum: 2015-05-16 | írta: @dmin

1

Az iPhone-tulajok 40 százaléka már iPhone 6-ra és 6 Plus-ra frissített

Az iPhone 6 és 6 Plus jelentős elterjedtségnek örvend az USA-ban, akár a teljes iPhone-felhasználóibázis 40 százaléka már ezekből készülékekből tevődhet össze.

A CIRP, a Consumer Intelligence Research Partners megállapította, hogy 2015. év márciusáig 94 millió iPhone volt használatban az USA-ban, amelyből 25 millió iPhone 6 és 13 millió iPhone 6 Plus modell volt. A negyedéves befektetői jelentésnél az Apple vezérigazgatója, Tim Cook azt mondta, hogy van egy csomó ember, aki még nem frissített az iPhone 6 és 6 Plus okostelefonokra.

Josh Löwitz, a CIRP társalapítója azt mondta:

A becsléseink szerint az USA iPhone-tulajdonosainak 40 százaléka már frissített egy iPhone 6-ra vagy 6 Plus-ra.

További 56 millió amerikai iPhone-júzer mint a régebbi modellek tulajdonosai potenciális új készülékvásárlókként jelentkezhetnek.

Mike Levin, szintén a CIRP-től megjegyezte, hogy a cég becslései szerint 2014. szeptemberéig 38 millió iPhone 6-ost és iPhone 6 Plus-t adtak el az Egyesült Államokban.
Az iPhone 5S-ből mintegy 18 milliót adtak el ugyanebben az időszakban. Továbbá 8 millió iPhone 4S van használatban, ezeknek a 4S-tulajoknak hamarosan frissíteniük kell, amennyiben ki akarják használni a programfrissítések és a technológiai fejlődés eredményeit.

Az iPhone 4s már több mint 3 és fél éve van a piacon, és ez a közeli jövőben jelentős készülékváltást eredményezhet, mondja a CIRP.

iphone 6

Forrás: iClarified

Címkék:One Response to Az iPhone-tulajok 40 százaléka már iPhone 6-ra és 6 Plus-ra frissített

  1. laci0604 says:

    Én egyszer már adtam ~300ezret telefonért, többször nem szeretnék. Ha a 4S-em nem bírja már, akkor ezek miatt az agyabeteg árak miatt sajnos androidos telefont fogok venni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap