Hírek

Dátum: 2015-06-17 | írta: Hella

1

Moments – a Facebook új applikációja

Napjaink legközismertebb és legnagyobb közösségi oldala mostanság rengeteg újítást hirdetett és valósít is meg, mint pl. a Messenger leválása és önállósítása, különböző külsőségbeli változások, és most itt a legújabb, Facebook Moments névre hallgató app.

Bizonyára sokan vagyunk akik egy-egy baráti összejövetel, buli alkalmával nem restellnek képeket csinálni, aztán feltölteni azokat a netre, különböző alkalmazásokkal.

Így viszont, ha mindenki tölt fel képeket, később nehéz őket megtalálni, szortírozni.

Ebben segít a Moments, aminek az a lényege, hogy arcfelismerő funkció segítségével, valamint olyan adatok alapján, mint a megjelölt személyek és helyek összegyűjti a közös képeket, olyan adott mappákba ahol a képeken szereplők is meg lesznek jelölve.

Így ezekben a mappákban csak az azonos témájú, ugyanakkor és ugyanott készített képek szerepelnek, több embertől, de mégis egy helyen, hogy könnyebben meg lehessen később keresni azokat.

A Moments alkalmazás elérhető iOS és Android rendszerekre is, de egyelőre csak az USA-ban, bár korai népszerűségét tekintve, valószínűleg hamarosan megjelenik Európában is.

moments

Címkék:One Response to Moments – a Facebook új applikációja

  1. Roleee says:

    naponta használni fogja mindenki 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap