iPad ipad apple

Dátum: 2015-08-13 | írta: FluffyUnicorn

0

Az Apple terve: legyen hatékonyabb munkaeszköz az iPad!

Az Apple mindig is zseniális ötleteket talált ki arra, hogy a saját termékeit a megfelelő réteghez eljuttassa, most az iPad van soron.

Most is egy hasonló lépésen dolgoznak, de egy egészen új szinten.

A Wall Street Journal szerint jelenleg az Apple 40 különböző technológia céggel dolgozik együtt, hogy az iPad-ot egy hatékonyabb munkaeszközzé változtassa.

Az új terv, amit Mobility Partner Program-nak neveznek (MPP) egy olyan próbálkozás ami újra megdobja az igényt az iPad-ekre, és feltornássza kicsit a mélyponton lévő eladási számokat.

“A kezdeményezés azt szorgalmazza, hogy az Apple nagyobb szeletet vegyen ki a munkahelyi technológia átlag éves 2 trillió dolláros tortájából, és egy kicsit újraformálja a munkahelyeket egy mobilbarát megközelítés felé – ahol már az Apple az uralkodó.”

Az Apple-el a programban közösen résztvevők között vannak olyan kisebb cégek mint a Xero, egy számviteli cég, a Revel Systems, ami a digitális pénztárgépek piacán dolgozik, és különböző szoftvergyárak, mint például a ServiceMax.

Az Apple ezeket a cégeket sokkal jobban integrálja a saját céges rendezvényeire, amik hírhedten zárkörűek – a Xero például részt vehetett a márciusi értékesítési konferencián.

A program részeként az Apple ellenőrzi a partnerek app-jait, és ötletekkel segíti a továbbfejlesztéseket.

Erősen szorgalmazzák a partnercégek közös erőfeszítéseit, és hangsúlyt fektetnek arra, hogy az app-ok kompatibilisek legyenek egymással, ezzel is segítve a felhasználókat.

A program mindkét irányból működik: az Apple így olyan üzleti cégeket is megtalál ami eddig nem volt lehetséges, vagy nem működött hatékonyan.

A program további részletei körül még mindig nagy a titkolózás.

A program többi partnercége egyelőre még nem nyilvános, sőt, a legtöbb partnercég sincs tisztában azzal, hogy kik vesznek részt a fejlesztésben, vagy hogy milyen pontos célt is szolgálnak.

Az Apple ráadásul szigorú titoktartásra is kötelezi a résztvevő cégeket, és igyekszik minél kevesebb információt megosztani a nagy nyilvánossággal.

A program nagy hasonlóságokat mutat ahhoz, amit az IBM-mel már sikeresen sikerült elkezdeni – ahogy az átlag felhasználók egyre inkább elvesztik az érdeklődést az iPad és a tabletek iránt – az Apple elmozdul a céges felhasználás felé, ahol egyelőre a piac ezen a téren még teljesen kihasználatlan.

forrásMacRumors

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Stardew Valley Stardew Valley
  Chucklefish Limited
  HUF1,790.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Bridge Constructor Bridge Constructor
  Headup GmbH
  HUF199.00

  Pocket Build Pocket Build
  MoonBear LTD
  HUF349.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

 • AppleHírek

 • TechNap