Alkalmazás mesenger

Dátum: 2015-09-05 | írta: @dmin

0

A Facebook Messenger a második legnépszerűbb alkalmazás

A digitális médiát elemező comScore elkészítette az aktuális jelentését az alkalmazások népszerűségéről és ebből kiderül, hogy a Messenger viszonylag rövid idő alatt a második helyet szerezte meg magának.

Annak idején elég nagy felzúdulást váltott ki a közöttetek is, hogy a Facebook alkalmazásba integrált  Messengert leválasztották és új appként kellett letöltenetek.

Nos, a Facebook számítása bejött és, mint a népszerűségi lista is mutatja, a felhasználók sem pártoltak el a csevegőprogramtól.

A Messenger sikeresen vette fel a versenyt a konkurenciával, köszönhetően a megszépült kezelőfelületnek, a videótelefonálásnak, a gyors videómegosztásnak, a peer-to-peer fizetési módozatnak, illetve az ‘M”-nek nevezett személyi asszisztensnek.

A listát a Facebook és Google tulajdonú alkalmazások uralják, az előbbit a Facebook, a Messenger, az Instagram képviseli.

Érdekesség, hogy az ugyancsak Facebook tulajdonú WhatsApp nem tudott felkerülni erre a listára, annak ellenére, hogy 900 millió havi felhasználóval dicsekedhet.

Az Apple csupán két alkalmazást tud felmutatni, a Maps-et és a Music-ot, de a Music három hónappal a megjelenése után érte el ezt a kimagasló eredményt.

messenger

Forrás: theVerge

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap