iPhone

Dátum: 2015-10-05 | írta: Hella

0

Delfin mentette meg az iPhone-t

Ha eddig nem kedvelte volna valaki a delfineket (de ugye ilyen nincs köztünk…) akkor most fix, hogy változtatni fog a véleményén.

Ha nem elég, hogy szuper okosak, cukik és pokoli gyorsan úsznak, valószínűleg a tengeri élővilág ranglistás vagányai is.

Most pedig kiderült, hogy szimpátiát éreznek azokkal az iPhone tulajdonosokkal akik vannak olyan kétbalkezesek, hogy a tengerbe ejtik az igen értékes telefonjukat. 🙂 Persze, nyilván játékból tette amit tett, de ez nem von le semmit a dolog értékéből. 😉

Történt ugyanis egy amerikai hölggyel, nevezetesen Teressa Cee-vel, a Miami Heat cheerleaderével, hogy miközben a Bahamákon nyaralt, nekiveselkedett élete nagy élményének, a delfinekkel való közös úszásnak. Eleinte még a hajó tatjáról videózott, majd megkérte egy barátját, hogy fogja meg iPhone-ját és vegye fel, amint az állatokkal pancsol. Csakhogy a kedves ismerős volt olyan ügyes, hogy bele ejtette azt az Atlanti-óceánba.

A fizika törvényei szerint az iPhone lemerült a fenékig, de ekkor jött az igazi meglepetés. Az egyik delfin, nevezetesen Cacique, fogta magát és felhozta a telefont és vissza adta azt a hajón várakozóknak.

Talán ez az élmény kompenzálta a hölgyet a kisebb sokk után, amit az iPhone elvesztése miatt érzett, az persze  már más kérdés, hogy vajon a teló túlélte-e a csobbanást.

Itt láthatjátok a videót, amint Cacique végrehajtja a „mentőakciót”, jó szórakozást!

 

Forrás: RedmondPieVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap