Hírek youtube red

Dátum: 2015-10-22 | írta: @dmin

3

Érkezik a Youtube Red, az iOS tulajok megszívják [VIDEÓ]

Október 28-án dobja piacra a Google legújabb szolgáltatását a Youtube Red-et, amely jelentősen felturbózza a hagyományos videómegosztó tulajdonságait.

A Youtube Red előfizetése havi 9,99 dollárba fog kerülni, amely összegért reklámmentes videókat, offline lejátszási lehetőséget, valamint háttérben történő lejátszást is biztosít.

Az iOS tulajok számára ez a lehetőség 12,99 dollárba fog kerülni, hiszen az Apple minden alkalmazáson belüli vásárlásért 30 százalékos jutalékot szed be, amit a Google nem kíván kifizetni, ezért a vásárlókra terheli.

Ezzel egy időben a Youtube új szerződést tesz le a legnépszerűbb tartalomszolgáltatók elé, amellyel a bevételelosztást módosítja.

Amennyiben a legnézettebb humoristák, zenészek, játék kommentátorok, barkácsoktatók és társaik nem fogadják el az őket érintő új feltételeket, videóik lekerülnek az ingyenes és a fizetős felületről is.

A Youtube Partner Program feltételei 55 százalékos kifizetést garantálnak az Apple Music 71,5 százalékos vagy a Spotify, 70 százalékos kifizetésével szemben.

Ez a döntés valószínűleg sokakat elgondolkodásra késztet az előadók közül a hogyan továbbról.

A techcrunch-on mindenesetre egy igen érdekes képpel jellemzik a Youtube lépését.

youtube-offer1[1]

 

Forrás: CultofMac

 

Címkék:3 Responses to Érkezik a Youtube Red, az iOS tulajok megszívják [VIDEÓ]

 1. keresztapafej says:

  A netflix 7,99 től kezdődik, a 4 képernyő meg legjobb minőségért kérnek $12,99 A Google honnan szedi a bátorságot? (Még ha a Google zenét adja is érte..) Én maradok a netflixnél 😀

  • Polgár Patrik says:

   azt hogyan tudtad megoldani Magyarországon?

   • keresztapafej says:

    Elősszőr kell egy VNP fíók, én az ArkVpn -t használom mert évi 12 USD és gyors. Ha ez kész app store ból kijelentkezel mobilon, majd regesz egy usa címet, azt gyors google bol egy tampai meki adatait megadod, magyar kártyát nem fog elfogadni de az ide nem is fog kelleni., enélkül is le tudod tölteni a netflixet az app store ból. Meg a hét alkalmazásait is be tudod gyüjteni ha átlépsz. Miután megvagy vpn bekapcs safari fel netflix ott be regesz, a kártyát megadod és megkérdezi h melyik országban állították ki, de nem fogja ellenőrizni, így usa -t ird be. utánna kész is vagy. Csak arra figyelj h a vpn ha nincs bekapcsolva a netflix app nem fog elindulni hiba üzit kidob. U.i. az ha app store ból átlépsz majd a másik felhasználódba a többi appot nem fogja bántani 😉
    https://uploads.disquscdn.com/images/aaef3ca9025cf279c30ec35d2e60f8f1eea6181eb314cb3efd09958f7d09b672.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • AppleHírek

 • TechNap