Hírek

Dátum: 2016-03-03 | írta: Zehy

0

iPhone SE – Újabb képek [KONCEPCIÓ]

A legújabb dátum szerint március 21-én lehull a lepel, érkezik az Apple új telefonja, az iPhone SE.

Az elmúlt évekhez képest szinte semmilyen hardver elem nem szivárgott ki, színtiszta találgatások vannak csak a készülék formájáról vagy technikai specifikációjáról.

Mi is írtunk már az ötletelésekről, de az alig 3 hét múlva esedékes bemutató mindenki fantáziáját megmozgatja. Természetesen a koncepciók szinte mindig erről szólnak – a tervezők a saját szakállukra formálják a jövő eszközeit, azt mutatják be, ahogy ők is szívesen látnák a készüléket. Oké, erről mondjuk nem tudom mit gondoljak. >>>

A pletykák szerint egy iPhone 5s-t leváltó készülék érkezik, melynek sokak számára egyik legfontosabb tulajdonsága a mérete lesz, hiszen rengeteg felhasználónál ellenérzést váltott ki a 4,7 és az 5,5 inches “új” méretezés.

A nemrég általunk is megosztott [LINK] koncepcióktól kicsit eltérő, de nagyon tetszetős és teljesen az Apple portfóliójába illő ötletelés érkezett ezúttal is. Persze, ez nem akkora dolog, ha jól megnézzük a képeket, egyértelműen látszódik, hogy az iPhone 6-ból indult ki a tervező és annak egyedi vonásait megtartva épphogy csak egy picit alakította saját elképzelését. Ez persze nem baj, legalábbis nekem tetszik a dolog, el tdunám képzelni ezt a formát ezzel a mérettel a kezemben…

A színek a már iPhone 6s-nél megismert ezüst, arany, rozéarany és asztroszürke lesznek, az ára pedig $400-500 dollár lehet tárhelytől függően.

A belsőről már írtunk, de egy gyors összegzés nem árt, így várható az iPhone 6s-ből megismert A9 processzor, egy 12 megapixeles kamera, NFC chip és Apple Pay.

Forrás: Macrumors

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap