Hírek

Dátum: 2016-03-03 | írta: Zehy

0

iPhone SE – Újabb képek [KONCEPCIÓ]

A legújabb dátum szerint március 21-én lehull a lepel, érkezik az Apple új telefonja, az iPhone SE.

Az elmúlt évekhez képest szinte semmilyen hardver elem nem szivárgott ki, színtiszta találgatások vannak csak a készülék formájáról vagy technikai specifikációjáról.

Mi is írtunk már az ötletelésekről, de az alig 3 hét múlva esedékes bemutató mindenki fantáziáját megmozgatja. Természetesen a koncepciók szinte mindig erről szólnak – a tervezők a saját szakállukra formálják a jövő eszközeit, azt mutatják be, ahogy ők is szívesen látnák a készüléket. Oké, erről mondjuk nem tudom mit gondoljak. >>>

A pletykák szerint egy iPhone 5s-t leváltó készülék érkezik, melynek sokak számára egyik legfontosabb tulajdonsága a mérete lesz, hiszen rengeteg felhasználónál ellenérzést váltott ki a 4,7 és az 5,5 inches “új” méretezés.

A nemrég általunk is megosztott [LINK] koncepcióktól kicsit eltérő, de nagyon tetszetős és teljesen az Apple portfóliójába illő ötletelés érkezett ezúttal is. Persze, ez nem akkora dolog, ha jól megnézzük a képeket, egyértelműen látszódik, hogy az iPhone 6-ból indult ki a tervező és annak egyedi vonásait megtartva épphogy csak egy picit alakította saját elképzelését. Ez persze nem baj, legalábbis nekem tetszik a dolog, el tdunám képzelni ezt a formát ezzel a mérettel a kezemben…

A színek a már iPhone 6s-nél megismert ezüst, arany, rozéarany és asztroszürke lesznek, az ára pedig $400-500 dollár lehet tárhelytől függően.

A belsőről már írtunk, de egy gyors összegzés nem árt, így várható az iPhone 6s-ből megismert A9 processzor, egy 12 megapixeles kamera, NFC chip és Apple Pay.

Forrás: Macrumors

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Lapse: A Forgotten Future Lapse: A Forgotten Future
  Stefano Cornago
  HUF99.00

  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Real Drift Car Racing Real Drift Car Racing
  Real Games SRLS
  HUF199.00

  True Skate True Skate
  True Axis
  HUF699.00

  Company of Heroes Company of Heroes
  Feral Interactive Ltd
  HUF4,990.00

 • AppleHírek

 • TechNap