Bulvár

Dátum: 2016-03-30 | írta: Tocso

0

Jelentősen megváltozhatnak 2017-ben az iPhone-ok

Ming-Chi Kuonak nagyon jó barátai lehetnek Cupertinóban, mivel egész jól bele sikerül trafálnia a leendő Apple termékek paramétereibe. Most elég előre gondolkozik, mivel a 2017-es termékvonalra koncentrál.

Kuo szerint többféle módon is változnak majd a következő iPhone-ok.

Elsőnek rögtön a ház alakja módosul, visszatérnek majd az iPhone 5/5s vonalához, azonban változtatnak kicsit rajta. Mind az előlap, mind a hátlap felől lekerekítik a széleket, ezzel törnének ki a konkurenciák házhasonlóságaiból.

A ház anyaga is változhat, szakítanak az alumínium vonallal, hajlított üveg, vagy más prémium minőségű anyagot alkalmaznak majd.

iphone-5-8-amoled

A régóta pletykált kijelző váltás is megtörténhet, azaz szakítanak az eddigi LCD megjelenítővel és színre léphetnek az első AMOLED kijelzős iPhone-ok. Állítása szerint azonban 2017-ben még nem lesz képes ellátni a teljes termékvonalat a gyártó, így ezt csak egy új, 5,8 hüvelykes iPhone kapja majd meg, ami az iPhone 6/7 Plust fogja váltani.

A 4,7 hüvelykes vonal megmarad véleménye szerint, illetve a kisebb kijelzőméret kedvelőknek az iPhone SE is elérhető lesz továbbra is.

Biztonság terén is erősíthet az Apple, az eddigi ujjlenyomat-olvasó mellé arc vagy retina felismerő is érkezhet.

Kuo jóslatai nem hangzanak rosszul, reméljük az Apple mind 2016-ban, mind 2017-ben tartja majd a maga által kreált magas színvonalat.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap