Blog

Dátum: 2016-05-09 | írta: Zehy

0

iSamurai Heti Akció – iPhone 5s érintő és kijelző modul csere (frissítve)

17.990 Ft, 6 hónap garanciával.

Az akció időtartama május 9. – május 22.

Mindennapos eset nálunk a szervizben a kijelzőcsere, hiszen ez az iPhone-ok legsérülékenyebb alkatrésze. Az Apple évről-évre törekszik arra, hogy a készülékei minél strapabíróbbak legyenek, az üveg ne törjön be akár a legkisebb leejtéstől.

Amikor valaki elejti az iPhone-ját és az csúnya hanggal földet ér kijelzővel lefelé, akkor meg szokott állni az ütő a tulajban. Amíg fel nem fordítja a készüléket, reménykedik benne, hogy a készülék egyik legdrágább része, a kijelző ép és sértetlen és nem szorul cserére, viszont amíg fel nem fordítja, ugyanannyi esélye van, hogy ép, mint hogy pókhálósra tört. Egyszerre kell feltételezünk mindkettőt.

Az iPhone 4/4s szériát leszámítva az iPhone-ok szétszereléséhez és szervizeléséhez a kijelzőn át vezet az út. A kijelző modult helyén tartó csavarok eltávolítása után speciális eszközök segítségével tudjuk kimozdítani a kijelző alsó felét a készülékházból, hogy utána az egészet lecsatlakoztatva az alaplapról megkezdődhessen a szervizelés.

Az iPhone 5s a mai napig az egyik legkedveltebb modell, köszönhetően a szögletes formáinak, a 64-bites processzorának, az ujjlenyomat olvasójának és könnyen átérhető méreteinek. Ez a széria némileg eltér a többi iPhone-tól, ugyanis itt ha kijelző aljának kimozdításánál túl nagy erőt használunk, akkor elszakíthatjuk a Touch ID szalagkábelét, amivel ugyebár bukjuk a készülék egyik legjobb funkcióját, az ujjlenyomat olvasást. Szerencsére nálunk ez rutin feladat, így nem kell tartani a Touch ID sérülésétől.

Miután kihajtottuk a kijelzőt és eltávolítottuk a kijelző kábelei fölül a shieldet, már le is csatlakoztathatjuk a kijelzőt az alaplapról. Mivel a kijelző modulon találhatók a Home gomb bizonyos részei, a beszédhangszóró, az előlapi kamera, illetve a közelség érzékelő, így ezeket még le kell szerelnünk a törött panelről, hogy áttehessük az újra. Amint ezzel is kész vagyunk, össze is szerelhetjük és egy rövid tesztelés után már át is adhatjuk az újjá varázsolt készüléket a boldog tulajának.

Az iPhone 5s érintő és kijelző modul cserét most csupán 17990 Ft-ért végezzük el egészen május 22-ig, a megszokott 6 hónapos garanciával, 1 órán belüli cserével.

Ha bármi kérdésetek van, bátran forduljatok hozzánk, vagy látogassatok el a www.isamurai.hu oldalunkra.

Az iSamurai Csapata

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Stardew Valley Stardew Valley
  Chucklefish Limited
  HUF1,790.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Bridge Constructor Bridge Constructor
  Headup GmbH
  HUF199.00

  Pocket Build Pocket Build
  MoonBear LTD
  HUF349.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

 • AppleHírek

 • TechNap