Hírek

Dátum: 2016-06-17 | írta: Tocso

0

Mégsem érkezik Androidra az iMessage

A múlt héten járta be a hír a világsajtót, hogy androidos eszközökre is elérhető lesz az iMessage, azonban ez megcáfolódni látszik.

A hírek szerint a rivális platformra is elérhetővé vált volna az iMessage, ezzel pedig nem kis fejtörést okozva a többi VoIP-alapú appnak, de ez a hír megdőlni látszik. Az ok két dologra vezethető vissza, melyet a következő idézet tökéletesen leír:

Amikor megkérdeztem egy magas rangú Apple vezetőt, hogy miért nem bővül más platformokra is az iMessage, két választ adott.
Először is az Apple elégnek tartja azt az 1 milliárd felhasználót, mellyel jelenleg az aktív szolgáltatásuk bír és saját mesterséges intelligenciájuk fejlődéséhez szükséges. A második pedig, hogy ez egy olyan üzenetküldő rendszer, mely csak Apple eszközökön elérhető, így egyfajta exkluzivitást okoz, ami vásárlásra ösztönözheti az embereket. – Walt Mossberg

Az utóbbi talán a lényegesebb válasz, hisz sok ember járhat úgy mind az üzleti-, mind a magánéletben, hogy egyedüli emberként képvisel más platformot éss mivel mindenki szívesen használja az Apple megoldását, a következő eszköz vásárlásánál lehet ő is inkább Apple terméket vesz majd.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap