Hírek

Dátum: 2016-06-20 | írta: Tocso

2

Új felülettel érkezik a Facebook Messenger

Jelen pillanatban az üzenetküldő alkalmazások a legdinamikusabban fejlődő szoftverek, így a Facebooknak sincs ideje pihenni.

A Messenger mind iOS-en, mind Androidon a toplisták csúcsát ostromolja, de ez nem is véletlen, hiszen a közösségi oldal üzenetküldőjét szeretik a legtöbben a hasonló programok közül.

Az utóbbi évek alatt sokat fejlődött a felhasználók igénye szerint, hisz eleinte a Facebook alkalmazásba volt integrálva, aztán érkezett a külön app, majd érkeztek a hang- és videóhívás funkciók, mára pedig konferenciabeszélgetéseket is bonyolíthatunk a segítségével.

A legutóbbi nagyobb frissítésben végtelen számú új emojit kaptunk, de alig kis idő után most is kitalált számunkra valami érdekeset a közösségi portál.

Az új frissítés célja, hogy bátrabban kezdeményezzünk üzenetváltásokat az alkalmazás segítségével.

Ezt úgy érik el, hogy a kezdőlapot több részre osztják.

Felülre kerülnek az aktuális beszélgetések, alá akikkel sokat szoktunk beszélni, alattuk a születésnaposak, míg legalulra az aktuálisan online lévő emberek kerülnek.

Messeger-new-UI

Hogy mennyire válik be a Facebook elképzelése, az hamarosan kiderül, de reméljük az az utáni frissítésbe már nem az lesz, hogy ajánlásokat kapunk, hogy kikkel kellene beszélnünk szerintük, hisz az már elég erőltetett volna. 😀

Forrás: RedmondPie

Címkék:2 Responses to Új felülettel érkezik a Facebook Messenger

  1. Polgár Patrik says:

    Hali! Valaki nem tudná megmondani hogy ez nekem miért nem ilyen a legfrissebb 80.0-ás verzió van fent, iPhone 6 9.3.3?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap